Polívka o konci ve Tváři: Všechno je prý jinak! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Polívka o konci ve Tváři: Všechno je prý jinak!

Velké změny na Nově! Proč se ve Tváři zbavili Polívky?
Velké změny na Nově! Proč se ve Tváři zbavili Polívky? (TV Nova)

Když televize Nova odtajnila své jarní programové schéma, překvapivě z něj vyplynulo, že s Vladimírem Polívkou (31) coby moderátorem oblíbené show Tvoje tvář má známý hlas, se už nepočítá. Pravidelně prý nebude usedat ani na porotcovské křeslo. Dostal padáka? On tvrdí, že ne…

V sedmé řadě nahradil nečekaně oblíbeného Ondřeje Sokola (49). Nevoli u diváků to ale nakonec nevyvolalo. Jako moderátor se neokoukaný Polívka fanouškům pořadu líbil. Podle webu Expres.cz ale údajně propadl u tvůrců show. Dokonce až tak, že mu nenabídli ani stálé místo v porotě.

Vladimír Polívka promluvil o přepadení: Mohlo to dopadnout hůř...

Video se připravuje ...

Polívka to vidí jinak
Nic z toho ovšem herec a komik uvedené redakci nepotvrdil. „Je to velmi speciální řada. Ve Tváři se rozhodně objevím, a to ne jednou, třeba budu i moderovat, nechte se překvapit,“ mlžil prý o svém setrvání v pěvecké soutěži.

„Moje spolupráce s TV Nova a celým týmem Tváře pokračuje a těším se na ni. Detaily se dozvíte brzy,“ měl ještě dodat Polívka s tím, že rozhodně žádný vyhazovat nedostal. Nechme se tedy překvapit, co se chystá!

Vladimír Polívka na premiéře Skleněného pokoje: Hraju líp v angličtině než v češtině!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.