Je tu 8. řada Tváře: Nová várka »příšerek« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Je tu 8. řada Tváře: Nová várka »příšerek«

Jitku Boho fascinují ruce a prsty Petra Rychlého. Ruce má prý herec krásné, prsty dlouhé a navíc má pěkně upravené nehty.
Jitku Boho fascinují ruce a prsty Petra Rychlého. Ruce má prý herec krásné, prsty dlouhé a navíc má pěkně upravené nehty.  (instagram / TV Nova)

A je to zase tady! Hitparáda masek, šílených proměn, silikonových obličejů, paruk, barevných šminek, vycpaných těl. Osmá řada show Tvoje tvář má známý hlas startuje dnes večer. Desítka »příšerek« má jediný cíl – pobavit a potěšit v době pandemie.

Na obrazovkách se tentokrát neobjeví nová skupinka soutěžících, ale ti, kteří už si show jednou prošli. Vítězové i poražení. Za sebou mají nejrůznější masky, bizarní více i méně. Ženy se mění v muže, lepí si vousy, pánové zase v dámy. Holí si hrudník, nohy, obouvají podpatky. Musí si umět udělat legraci, brát se s humorem. Vidět sebe sama v těle někoho jiného je kolikrát pořádný šok.

Pro diváky je show nejen zábava, ale i možnost poznat nové Tváře. Díky první řadě se tak stala hvězdou Hana Holišová, v poslední zase zářil Albert Černý. Sice nevyhrál, ale získal si řadu nových fanynek. A jeho proměny v ženy braly dech – i v sukních mu to slušelo! Oba se ve Tváři objeví i teď.

Albert Černý o Nové lásce! Měla být jiného zpěváka, ale nechal si ji pro sebe!

Video se připravuje ...

Tvář ale není jen zábava. Úrazy, kolapsy, bolavá kolena, stres, nemoci, deprese… I to k ní patří. Minulou řadu poznamenala pandemie, moderátor Vladimír Polívka trávil víc času v karanténě než v přenosech. Erika Stárková zase před natáčením zkolabovala a zaskakovali za ni porotci. Své si zažil i Roman Vojtek. „Zlomil prst hned při první epizodě, když dělal salto. Pak ho to strašně bolelo, ale nemohl s tím nic dělat. Musel jet dál,“ líčila zpěvačka Linda Finková, která začátku zastává funkci hlasové koučky. Co nás čeká teď, to se uvidí.

Vystoupení i pohledy do zákulisí, předtáčky, vše tentokrát s dvěma moderátory (Ondřeje Sokola doplní Aleš Háma), uvidíte každou neděli v televizi. Co ale na obrazovky nepronikne, jsou snímky, které aktéři zveřejňují na sociálních sítích. Jsou důkazem toho, že tahle partička má showmanství v krvi. A smysl pro humor. Kolikrát jsou tyto »zrůdičky« ještě strašidelnější, než ty ve Tváři!

Celý článek naleznete v tištěné verzi Nedělního Aha! (21. 3. 2021)

Tvář České Televize Toušlová promluvila o šíleném útoku expřítele! A Rychlý dotočil Ordinaci

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.