Hudebník Jan Maxián: Žena mu utekla za hokejistou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hudebník Jan Maxián: Žena mu utekla za hokejistou

Maxián o milostné prohře prý odmítá mluvit.
Maxián o milostné prohře prý odmítá mluvit. (Foto: Mária Rušinová)

Jak to tak vypadá, tak si na sebe s kamarádem Jakubem Prachařem (36) z NightWork zbyli. I hudebníkovi Janu Maxiánovi (37) z Tváře se rozpadlo manželství. Lucie ho vyměnila za hokejistu Lukáše (24).

Mohli by se podělit o rozvodového právníka. Stejně jako Prachař stále ještě ukončuje manželství s Agátou (35), i Maxián se bude zřejmě co nevidět rozvádět. Podle webu Expres. cz se jeho žena Lucie schází s brankářem Lukášem Langerem. „S Honzou to už dva tři roky nefungovalo, každý jsme jiný. On je výtečný dabér, umělec a hudebník, to vše odvádí perfektně, věnuje tomu veškerý svůj život, ten zbytek ale už nějak... No, nedá se to takhle dlouho dělat,“ tvrdí. „Rozvod asi bude na delší běh,“ říká Lucka, která se s milencem seznámila během bruslení. „Lukáš nabídl dceři, jestli si to nechce zkusit za hokejový tým HC Kobra Praha. Jsme spolu zhruba rok,“ dodala. Honza zatím mlží. „Jsme stále manželé,“ řekl člen kapely NightWork.

Hudebník a skladatel Jan Maxián: Rozumím si s každým!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.