Roman Vojtek rok od svatby: Bude potřetí otcem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Roman Vojtek rok od svatby: Bude potřetí otcem!

Roman Vojtek je s Petrou Vraspírovou šťastný.
Roman Vojtek je s Petrou Vraspírovou šťastný. (Foto: Marek Pátek)

Rok od svatby oznámil radostnou novinu! Roman Vojtek (48) se potřetí stane otcem! Jeho manželka Petra Vojtková (32) je v šestém měsíci těhotenství.

Herec už má z předchozího manželství s Terezou (40) syna Benedikta (4) a dceru Editu (9). V současné době se chystá ujmout se role táty potřetí a spolu se současnou ženou se na nový život velmi těší. Petra, známá například účinkováním v muzikálu Tarzan, si těhotenství velmi užívá. „Jsme vděční za vše krásné, co nás potkalo. Být těhotná je úžasný a nepopsatelný pocit,“ svěřila se nastávající maminka, které se první potomek má narodit v listopadu.

Roman Vojtek a jeho nejtěžší žena! Promění se v Shakiru!

Video se připravuje ...

 A Roman Vojtek bude manželce se vším pomáhat. „Já budu doma doma poměrně často. Jsem zvyklý starat se, pomáhat a být vždy po ruce. Mám to štěstí, že si můžu práci přizpůsobit tak, abych se maximálně věnoval dětem. Peťce pomáhat chci, budu a už se na to moc těším,“ dodal herec.

Dvojnásobný táta Roman Vojtek: O dětech s druhou manželkou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.