Roman Vojtek: SUPERKŠEFT V LINCE - 25 vět za 50 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Roman Vojtek: SUPERKŠEFT V LINCE - 25 vět za 50 tisíc!

Roman Vojtek v seriálu Linka
Roman Vojtek v seriálu Linka (TV Prima)

Tahle role se mu vyplatila! Ve čtyřech dílech seriálu Linka Roman Vojtek (47) sotva otevřel pusu. Z jeho úst diváci mohli slyšet jen 25 vět. I tak herec na nabídku slyšel...

Střihl si roli policisty Mojmíra Černíka v centrále tísňového volání. A přesně tolik, kolik bylo dílů, natáčecích dní měl o jeden víc. Průměrně se honoráře seriálových herců pohybují okolo deseti tisíc za den. Vojtek by si tedy za 5 natáčecích mohl přijít na 50 000 korun. Prima ale částku úzkostlivě tají.

„Honoráře herců jsou součástí smluvního tajemství,” řekl deníku Aha! za Primu Josef Ducký. Ani Vojtek nechtěl nic komentovat. Ovšem o tom, jakou bude mít roli, dopředu věděl. „Mám tam asi devět vět,“ zlehčoval. Přípravy na samotný seriál trvaly několik měsíců. První klapka padla poslední březnový den v pražském IKEM, kde se natáčely scény s týranou ženou a také s popáleným a zraněným mužem. Poslední záběry se dělaly na Branické skále. Jednalo se o scénu, kdy Ondřej Brzobohatý(36) coby Filip Mrkvička zachraňuje youtubera před skokem ze skály v přímém přenosu. Což prý bylo velmi náročné. I časově. „Jednalo se o noční scénu, a k tomu natáčení končilo až ve tři ráno,” prozradil Aha! dobře informovaný člen štábu. Herci a všichni ostatní se tak do postele dostali za svítání...

172 slov řekl za čtyři díly

Policie, tísňová linka. Jakého klauna? Odkud voláte? Vaši adresu, prosím. Ano, ještě vaše jméno. Paní Jindrová, prosím vás, pokuste se uklidnit a vysvětlete mi, co přesně se stalo a hlavně, co myslíte tím klaunem. Jak jste ho zabila? Je skutečně mrtvý? Prosím vás, já teď do hovoru připojím kolegu záchranáře. Vydržte mi na lince. Hlídka bude u vás tak do pěti minut. Co se děje? Možná byl ten rodič v šoku a z místa utekl. Promiň..., tísňová linka, prosím? Můžu ti nějak pomoct? V tom případě jsem ti k dispozici pro jedno i pro druhý. Neboj, to bude dobrý. Jo, jasně běž, my to tady bez tebe zvládnem. Prosím tě, nemáš večer čas? No, myslel jsem si, že bysme spolu někam zašli. Na pivo nebo tak, dlouho jsme nikde nebyli. No jo, to chápu, ale ono nejde ani tak o mě, jako o Zuzku. Chtěl jsem ji někam vytáhnout. Co ty, Filipe, večer na jedno, co? No tak super. Teo, prosím tě. Nemohl bys to večer s kamarádkou malinko urychlit? Dobrý den.

 Vojtkova snoubenka Vraspírová: S Romanem se milujeme velmi často!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vbnxlfr@...
26. 6. 2019 • 14:00

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.