Jílková ve válce s kolegy brání Čechy: Měli byste se stydět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jílková ve válce s kolegy brání Čechy: Měli byste se stydět!

Moderátorka Michaela Jílková
Moderátorka Michaela Jílková (Foto Aha – Pavel Machan, ČT, ara)

Oblíbená moderátorka, která se do paměti Čechů vryla jako rázná kotelnice, opět brání zájmy obyčejných lidí. Michaela Jílková (51) vytáhla do boje proti záludnostem reklamy.

Otevřeně sdělila, jak moc jí vadí, že známé tváře propagují půjčky, kvůli nimž obyčejní lidé, co se nechají nalákat, mohou dostat do pořádných problémů. Tímto způsobem poté riskují, že jim v krajním případě bude zabaven majetek.

Přestože Jílková nikoho jmenovala, najít v českém showbyznysu někoho, kdo za tučný honorář vychvaluje snadné půjčky, není zrovna obtížné. Podle týdeníku Sedmička jde například o Romana Vojtka, který láká na úvěry doslova pohádkově snadné. Hvězdu StarDance Marii Doležalovou a Marka Taclíka, který má paradoxně na krku pár exekucí, kutila Láďu Hrušku nebo herce Tomáše Měcháčka.

„Milí diváci, nevěřte těm známým osobnostem, co vám propagují nejen diety, ale i půjčky a tak dále. Já jsem na to trošku alergická,“ přiznala dle Sedmičky moderátorka. Jílková se snažila divákům otevřít oči v tom smyslu, že známé osobnosti za reklamu dostanou pohádkový honorář, ale produkt nebo službu, kterou propagují, ve skutečnosti vůbec nevyužívají.

 Míša Jílková o módě: Vážení občané, kašlu na trendy!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zadnice
26. 5. 2019 • 15:22

Takový Vojtek lže v několika reklamách, nebo Vydra jak jezdí bazarovým autem z AAA a dalkší. Že se nestydí!

zamlzena
26. 5. 2019 • 12:04

Ti obchodníčci s nádobím, ap., to jsou jen čudly. Tady se šidí lidi v domech seniorů, a je to šikovněší způsob, jak si příjít k zisku. Kontroly se předem ohlásí, tak jsou většinou v pořádku......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.