Peklo kotelnice Jílkové: Manžel si na ni stěžoval u přátel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Peklo kotelnice Jílkové: Manžel si na ni stěžoval u přátel!

Míša Jílková a Michal Voráček míří k rozvodovému soudu.
Míša Jílková a Michal Voráček míří k rozvodovému soudu. (Foto Aha! – Pavel Machan)

Pět měsíců tajila, že už nežije s manželem. Kotelnice Michaela Jílková (49) chystá rozvod s mediálním poradcem Michalem Voráčkem (59). „Vyhodila ho,“ potvrzují lidé z České televize, kde má moderátorka pořad Máte slovo. 

Zodpovědná Michaela prý chtěla rodinu udržet i za cenu vlastních obětí. Pak ale bouchly saze. „V květnu se Míša rozhodla, že tahle už dál ne,“ prozradil zdroj z ČT. Rozdílnost povah a náhledu na život převážila nad bláhovými plány typu, dokud děti neodrostou. Podle lidí z okruhu mocného mediálního poradce tím moderátorka svého muže zasáhla na velmi citlivém místě.

„Michal si překvapivě nenechal tu jejich krizi pro sebe, ale naopak si na chování své stále ještě ženy stěžoval u přátel,“ nechal se slyšet jeden z Voráčkových kamarádů. Zato Míša o rozpadu vztahu raději mlčí. „Ano, je to pravda,“ řekla stroze Aha!. Víc se vyjadřovat nechtěla. Situace je velmi citlivá.

Jílková s Voráčkem žila dvanáct let, než mu v roce 2014 kývla na svatbu. Manželské štěstí ale vydrželo jen tři roky.

Na video s Míšou Jílkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
6. 11. 2017 • 22:50

eisenbieger je ti 73 a býval jsi svazákem taky ! Jsi vysloužilý pasák + vyhazovač z bordelu.Mimoto nikterak chytrý místní onanista. Co to tady pindáš za voloviny?! Odpověď chytrou nečekám, tedy se sem už vracet nebudu.

-bello-
6. 11. 2017 • 00:32

bursik 1) IQ zmiňují a se jím ohánějí právě většinou ti méně chytří; 2) TV nesleduji, pořady neznám. Nevím co znamená vaše zmínka 3% nebo 3 % (?) TV. Já si vyhledávám, když potřebuji, věci z youtube ( tolik pro vaši informaci ); 3) je mi fuk, že má Bohdalová vyznamenání od Jakeše ( já o tom ani nevím). S režimem si nijak nezadala .Pokud vím, její otec byl komunisty vězněn, tedy průpravu do života měla víc než jasnou a co se týče vyznamenání, nikdo po ní nemohl chtít, aby byla ( i za něho ) oporou národa v odporu proti systému ; 4) o Dvořákovi jsem četla dost věcí, tedy jsem je zmínila.Vygooglujte si sám. Napadat věčně někoho mi nepřije zrovna fér.Jeví se mi, že zde útočíte prvoplánově na všechno .

eisenbieger
5. 11. 2017 • 10:06

dle xichtu jsou oba sebestretni , on starej bolsevik kterej obratil kabat a ona prazska buchta ....pani smuclerova je to tady vsechno v sedy barve , ja chci kostkovou v cervenym pakmi hreje srdce , davate sem jen byvaly svazaky kter chteji a umej jen nasirat delnickou tridu ...

eisenbieger
5. 11. 2017 • 07:57

ted si potvrdila ze uz budes pekne stara bella... nick "oxallis" umrel(a) , to kafe nechutna nejde na odbyt, tim "pr" konci ....ale to neumela psat tej uz bylo podle psani pres sedmdesat

bursik
5. 11. 2017 • 07:54

bello IQ=Televarite a laskave se probudte.Udelejte z tech drzych hrabosu - trpitele .Bohdalova ma vyznamenani za zasluhy od Milouse ,ted budete na rade vy i s 3% u TV

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.