Vojtkova snoubenka Petra: Na svatbě už s bříškem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vojtkova snoubenka Petra: Na svatbě už s bříškem?

Petra Vraspírová a Roman Vojtek
Petra Vraspírová a Roman Vojtek (Aha! Pavel Machan)

Petra Vraspírová (31) už tři a půl roku tvoří pár s hercem a zpěvákem Romanem Vojtkem (47). Jejich vztah byl již od začátku velmi zkoušen, protože Roman začal s Petrou randit v době, kdy se rozváděl s jeho bývalou ženou, která mu porodila dvě děti Benedikta (4) a Editu (9). Jejich láska byla však natolik silná, že těžké období zvládli a zanedlouho si řeknou »ANO«.

Kvůli velké lásce překonali mnoho nesnází. Roman Vojtek a jeho snoubenka Petra Vraspírová tvoří tři a půl roku zamilovanou dvojici a těší se na jejich svatební den, který se pomalu, ale jistě blíží. Zpěvačka a muzikálová herečka vyzradila, že s Romanem nebudou dodržovat pomalu žádnou ze svatebních tradic, šaty nebude mít čistě bílé a v jejich důležitý den budou kolem nich jen ti nejbližší. Vzhledem k tomu, že už je Petře přes třicet let a s Vojtkem je velmi spokojená, promluvila i o miminku. Je snad už těhotná?

„Myslím si, že tak do roka, dvou… sama už to cítím. Benedikt vyrostl, už nemám koho chovat, kupovat mu roztomilé malinké oblečeníčko. Hodně se u mě vnitřně změnilo. Vždycky jsem říkala, že chci hlavně kariéru. Dělat to, na co jsem celý život studovala školy. Ale u kolegyň vidím, že se práce dá skloubit s dětmi a že to zvládají. I doma to s Romanem a jeho dětmi zvládáme. Už se ničeho nebojím. Naopak se těšíme,“odpověděla Vraspírová pro Aha! pro ženy na otázku, zda s Romanem plánují miminko.

 Vojtkova snoubenka Vraspírová: S Romanem se milujeme velmi často!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.