Roman Vojtek šokuje: S krásnou Petrou už mají po utajené svatbě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Roman Vojtek šokuje: S krásnou Petrou už mají po utajené svatbě?

Roman Vojtek s přítelkyní Petrou Vraspírovou.
Roman Vojtek s přítelkyní Petrou Vraspírovou. (Martin Hykl, David Kundrát)

Herec a zpěvák Roman Vojtek (45) před dvěma lety opustil svou těhotnou ženu Terezu (37). Po roce samoty se znovu zamiloval. Se svou současnou přítelkyní Petrou Vraspírovou (29) upravují svoje bydlení a možná prý mají už i po svatbě!

Dvě hrdličky si staví svoje hnízdečko v Řitce, kde původně Vojtek nechal žít svou bývalou ženu i s dětmi. Teď dům rekonstruuje a Petrou Vraspírovou dokonce plánují společného potomka. Všechno ale má svůj čas! Vojtek má půlku každého měsíce v péči svoje dvě malé děti z předchozího vztahu a chce se jim naplno věnovat.

Ke svatbě s Petrou se Roman Vojtek vyjádřil Blesku takto: „Myslím, že je to naše soukromá a intimní věc a pro jiné lidi prakticky nedůležitá záležitost. A vlastně - co když už dávno máme po svatbě, jen jsme neměli potřebu to vytrubovat do světa?"

 Vojtkova exmanželka vyvedla milence! Miliardářský synek Malina!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
anezat
5. 9. 2017 • 10:52

6010
5. 9. 2017 • 09:49

Koho ten machýrek zajímá? Já jen vím, že se mu vše vrátí.A jeho první ženě přeji jen šťastný život po boku nějakého charakterního chlapa, aby byl dětem hodným tátou.Vojtek mne již vůbec nezajímá.

antonuis.j
4. 9. 2017 • 19:19

CO to má to střevo vyzáblé s krkem? Nějaké křeče, ne, na každé fotce má koště vyceněné ty kobylí zubiska a krk napnutý v křeči, to je hnus všech hnusů, fakt jo, ona je nějak postižená??? No určitě je, takhle se normální lidi neusmívají, se šlachami enku! Kam dal Roman oči??????????????

ellenic
4. 9. 2017 • 19:11

O jaké kráse je řeč, obyčejná mladá holka, vlasy jen tak tak, oproti sympatické a půvabné Terezce , která má vždy nádherně upravené vlasy . Myslím si, že ani tahle není poslední, takových už před Terezkou bylo a vždy hodně vážné známosti . Navíc Vojtek má pěkný šrám , opustil svoji těhotnou ženu v době, kdy nejvíce potřebovala u sebe oporu. Hodně zklamal nejen Terezku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.