Je to nechutnost? Co zobe žena Vojtka hlava nebere | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Je to nechutnost? Co zobe žena Vojtka hlava nebere

Petra Vojtková si nechala zpracovat svoji placentu.
Petra Vojtková si nechala zpracovat svoji placentu. (Instagram)

Už několik dní se Petra Vojtková (33) s manželem Romanem těší ze společného syna Nathaniela. Novopečená maminka, která skoro dva týdny přenášela, se pak na sociální síti přiznala svým fanouškům, jak naložili s placentou po porodu.

„Nejdřív jsem se docela eklovala a čím blíž jsem byla porodu a informovala se, zjistila jsem, jak úžasný orgán to je. Využili jsme jí na 100 %. Část jsme poslali do Německa na výrobu homeopatik, které může užívat kdokoliv z přímé linie otce i matky. Takže i já, Naty, Roman či jeho děti,“ svěřila se Petra dle webu Blesk.cz.

Trojnásobný táta Roman Vojtek: O dětech s druhou manželkou!

„Máte možnost enkapsilace (zpracování do pilulek) - ty zobu v šestinedělí, tělo hezky regeneruje, mám energii, nemám deprese, kojím, atd. Dále jsme si vyrobili tinkturu z pupečníku i placenty. Ta vydrží desítky let. A raději máme zamražený kousek, kdyby cokoliv," dodala Vojtková

Exmanželka poslala Vojtkovi drsný vzkaz! A Slováčková po roce léčby mluví o bolesti

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
20. 12. 2020 • 19:41

To se kdysi nějaká rádoby celebrita inspirovala u zvířat, které také sežerou placentu od svých mladých a teď i u nás chce být skoro každá rádoby celebrita in a předvádí se v bulváru pojídáním placenty. Za chvíli můžeme čekat, že pro své zviditelnění taková nějaká maminka v bulváru oznámí, třeba že pojídá v tabletách i výkaly svých miminek!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.