Vojtkova manželka hrůzou bez sebe! Děsivý útok pedofilů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Vojtkova manželka hrůzou bez sebe! Děsivý útok pedofilů

Petra Vojtková je v šoku - musí se potýkat s úchyláky
Petra Vojtková je v šoku - musí se potýkat s úchyláky (Instagram)

Svým miminkem se pochlubí ráda každá maminka. Ty slavné a známé pak často zveřejňují snímky svých drobečků na sociálních sítích. To se ale nedávno pěkně vymstilo Petře Vojtkové (34). Kvůli jednomu hodně peprnému anonymu musela nakonec zmobilizovat síly a vyrazit na policii.

Že vzkazy na Instagramu můžou mít i takovýhle charakter, ji při postování snímků syna Nathaniela nejspíš nenapadlo ani v nejčernějším snu, jak píše web eXtra.cz. Zatímco většina fanoušků Petru zahrnula pochvalnými reakcemi, z jedné zprávy jí nejspíš šel mráz po zádech. „Tohle je jediný důvod, proč postuji Nathánka tak málo,“ reagovala na vzkaz, ve kterém stálo: „A vyfotíš mi tvého syna? Klidně i ve vaně, to je mi jedno,“ napsal anonym, ke kterému Petra dodala komentář: „Tohle už je úplný vrchol. Odvrácená strana Instagramu! Dávejte si prosím pozor! Nikdy nevíte, kdo vám vlastně píše.“

Vojtkova snoubenka Vraspírová: S Romanem se milujeme velmi často!

Video se připravuje ...

Policie v akci

Žena Romana Vojtka si takovou zvrácenost pochopitelně nenechala líbit a vyrazila na policii. Následně svým příznivcům napsala další vzkaz. „Postuji to hlavně pro vás, abyste věděli, že i když zlo není vidět, existuje. Buďte opatrní, co a jak zveřejňujete, obzvlášť vaše děti. Komu píšete. Nebo s kým si píšou ony. Podle mě naprosto jasnýho pedofila jsem samozřejmě nahlásila. Těch 30 minut na policii mi za to stálo,“ dodala prý dle uvedeného portálu k nepříjemné situaci.

Exmanželka poslala Vojtkovi drsný vzkaz!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5182409
9. 4. 2021 • 12:33

Já tyhle ženský nechápu. Když se ony rády zveřejnují - nejlépe nahé - na fejsu, je to jejich rozhodnutí, protože jsou dospělé..Ale jak můžou ohrožovat své děti, o kterých tvrdí, že je milují ? Je opravdu nutné děti, které o tom samy nemohly rozhodnout, dávat na sociální sítě ? Ty rádoby "matky" mají v hlavách na.srá.no. Děti chráním, ne, že je ohrožuju. Policie ji měla vykopnout s doporučením, at se chová jako dospělá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.