Lucinka od Matuše vrací úder: To si Sokol za rámeček nedá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucinka od Matuše vrací úder: Tohle si Sokol za rámeček nedá

Matušová vrátila úder Sokolovi
Matušová vrátila úder Sokolovi (facebook, instagram, archiv)

Od předávání cen hudební ankety Český slavík sice už uplynul nějaký čas, společnost se ale stále ještě baví vyjádřením moderátora Ondřeje Sokola (50), který se pustil do Lucinky od Bohuše Matuše (48). Jenže ta dlouho zostuzená nezůstala a vytáhla eso z rukávu. 

Na slavnostním vyhlášení Sokol vtípky nešetřil. Ale jeden, ten divákům utkvěl v paměti, a tak krásně zdomácněl, že se rád používá i běžně. Ondřej Sokol měl totiž omluvit nepřítomnost Lucie Matušové (18) na slavnostním vyhlášení tím, že se nemohla zúčastnit, jelikož už je přece po Večerníčku. Posléze se to snažil zachránit tím, že to samozřejmě bylo myšleno tak, že se stará o malou dcerku, která již spinká a že Matuše nemohla doprovodit kvůli mateřských povinnostem. Vzhledem k tomu, že je věkový rozdíl Matuše a jeho Lucinky vděčné téma, které umí pobavit, ale u obrazovky nebyl nikdo, kdo by nepochopil, že jde o útok na Lucinky čerstvé osmnáctiny.

Matuše zaměstná Fantom, Lucince zpívat zakázal!

Video se připravuje ...

Panenka ale v koutě neplakala a vrátila úder. „Chodí mi strašně moc zpráv, abych se vyjádřila k tomu, co o mně řekl Ondrej Sokol. Řeknu vám jen to, že mě páteční Večerníček moc bavil. A co vaši přítelkyni, Ondro?“ rýpla si na sociálních sítíthc do letá dívka, se kterou měl bavič údajně pletky. No, co v diskuzích to celkem vyhrála na plné čáře a Sokolovi namazala máslo na hlavu. 

Naštvaný Bohuš Matuš přišel o 100 tisíc: Rozbili mu auto a ukradli věci za desetitisíce

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.