Pocta pro Matušku! Excelentní Bohuš Matuš ho kdysi rozplakal | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pocta pro Matušku! Excelentní Bohuš Matuš ho kdysi rozplakal

Vzpomínkový koncert na Waldemara Matušku
Vzpomínkový koncert na Waldemara Matušku (Blesk:foto CNC: Marek Patek)

Waldemar Matuška (†76) by koukal! Na galakoncert k jeho nedožitým 90. narozeninám v Divadle Broadway si jeho žena Olga (73) a průvodkyně večerem Helena Vondráčková (75) obuly vysoké a třpytivé kozačky. Na pódiu to v nich během večera pořádně rozjely. Ovšem největší radost by měl z Bohuše Matuše (49). Jednoznačně!

Matuškův nástupce přímo exceloval a sklidil frenetický potlesk. Však mu to vlastně Walda předpovídal. „Waldemara jsem měl a mám rád. Jeho zpěv byl pohlazením pro duši. Osobně jsem se s ním poprvé potkal v roce 1997 v Semaforu,“ začal zpěvák vzpomínat na legendu.

„Na konci představení, v němž jsem účinkoval, jsem Waldovi zazpíval jeho Slavíky z Madridu a on se rozplakal. Úplně mě to dostalo,“ vyprávěl Matuš a pokračoval: „Řekl mi: Bohuš, tvůj hlas mi připomíná ten můj, když jsem byl mladý. Je tvojí povinností zpívat mě dál, protože to, na rozdíl od jiných, opravdu umíš!“ vyznamenal a de facto ukázal na svého nástupce Waldemar. A on jeho odkaz naplňuje bezezbytku.

Olga Matušková: Waldemar by slavil 90, jeho písničky jsou stále pod kůží

Video se připravuje ...

Kodet i syn Mirek

V hledišti vyprodaného Divadla Broadway usedl také dlouholetý kamarád Matuškových Kristián Kodet (74) i Matuškův syn Mirek (68) z prvního manželství s Jiřinou, zdravotní sestřičkou z karlovarské nemocnice.

Bohuš Matuš na svatbě Karlose Vémoly: Dám Gotta a pak uteču!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.