Další pracovní den Olgy Matuškové v Praze: Řešili se muži! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Další pracovní den Olgy Matuškové v Praze: Řešili se muži!

S autorem článku.
S autorem článku. (Foto Aha! – Luboš Procházka )

Časový posun mezi Floridou a Českem neměla od pondělního příletu šanci dospat! Olga Matušková Blechová (73) musela brzy ráno vstávat, aby zvládla dva rozhovory v rádiích Bonton a Blaník. Setkala se také s kolegyní Šárkou Rezkovou (53) a měly si o čem povídat...

Oběma totiž v minulých letech zemřeli manželé, country legendy Waldemar Matuška (†76) a Jiří Brabec (†63). A obě se s tím doteď úplně nevyrovanaly. „Ten smutek přichází ve vlnách. Jsou dny, kdy jsem v pohodě a pak to přijde...“ řekla Matušková interpretce hitu Borůvková. „Máme to stejně. Velká bolest ustoupila, ale Jirku z hlavy nevymažu,“ shodly se. Zatímco Matušková se loni znovu vdala za bývalého provozního ředitele Semaforu Jiřího Plannera (86), Šárka se od smrti Jiřího zatím znovu nezadala. Tři roky je nicméně zasnoubená s partnerem Mirkem (54). Rezková si nenechá ujít ani zítřejší vzpomínkový koncert na Waldu v pražském Divadle Broadway.

Ivanka Devátá po mrtvici ochrnula! A Matušková přiznala nového muže

Video se připravuje ...

V Praze klepe kosu

Matuškovou, která přiletěla ze slunné Floridy, zaskočilo v Praze podzimní počasí. „Nemám žádný kabát a je mi zima,“ smála se Olina při čekání na taxi.

Olga Matušková poslala pozdrav z Floridy:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
22. 9. 2022 • 13:33

Skoro se vám to rýmuje.. Představila jsem si, jak se vy - bursik díváte do zrcadla na sebe a omíláte si svůj textík, který následně mraštíte do diskuse. Ta vaše „básnička“ možná sedne vám.. Ale paní Olga nemá a neměla nikdy nic společného se zlatokopkou. Stačí se podívat na jejich svatební fotku s p. Waldemarem.. Člověk vycítí, že se měli moc rádi. „Nečlověk“ to nevycítí..

bursik
22. 9. 2022 • 05:22

Mnoho pozornosti takovému nic.Mazana chuderka s mozkem žížaly kde má jen dolarky

lekno
18. 9. 2022 • 15:11

Martin Tesar : Zdá se, že si tu někdo hraje na chlapa a zlobí se přitom jako ženská na syna p. Waldemara M. Copak Waldík byl ledový a neměl zájem o vaši kvalitní osobnost ? Zemřel mu otec, dejte mu klid..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.