Zelenohorská nesložila poctu milenci Matuškovi: Zalekla se Olgy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zelenohorská nesložila poctu milenci Matuškovi: Zalekla se Olgy?

Těšila se, dokonce měla i lístky na vzpomínkový koncert na svého exmilence Waldemara Matušku (†76). Nakonec však do Divadla Broadway herečka Jitka Zelenohorská (75) nedorazila. Zalekla se své dávné sokyně Olgy Matuškové (73)?!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lekno
24. 09. 2022 19:38

ella : Chtěla jsi mít poslední slovo, tak jsi na mě reagovala až po 5 dnech, co ? A teď se mám z tvého příspěvku zřejmě poskládat.. Víš co, nechce se mi utrácet už na tebe příliš času. Píš si, co chceš, co ti přejde u adminů. Jak vidím, projde ti všechno – protekční ella.. Nevěřím ti, mám jiné informace. Jen hrubě urážíš a pomlouváš p. Olgu, což je dost ubohé. Možná by ses měla probrat ty..

ella
24. 09. 2022 14:51

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

jity
19. 09. 2022 13:01

Facky nevím ale jednou Jitka Z. vyprávěla, že prý si Walda nastěhoval do bytu Olgu a ji domů vůbec nepustili a byt snad byl její. Proto ji možná za ta léta neodpustila, že ji nechali před dveřma a nepustili domů a roztahovali se tam.

fany22
19. 09. 2022 17:25

Byl to Matuškův byt, a psalo se taky, že ho celý zrekonstruoval. A po emigraci o něj přišel.

Martin Tesar
18. 09. 2022 22:09

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lekno
18. 09. 2022 20:17

cit.: "Dokonce prý létaly facky.." Ale od koho facky vylétly - už pro jistotu neupřesníte, co ? Nebo od p. Olgy ty facky asi nešly. To p. Jitka.. Zdá se, že tehdy se neuměla dobře ovládat a vůbec se nedivím, že p. Olga se poté snažila dostat z jejího dosahu p.Waldemara - co kdyby jim p. Jitka znovu obouchala hlavy, nebo je začala fackovat ? Sama vzpomínala v bulváru, jak jim vší silou otřískala hlavy o sebe, když spali.. A teď po letech se důchodkyně tváří jako bezbranné ubožátko, které se bojí, že ji p. Olga fyzicky napadne ? Přitom ona byla ta, co to v minulosti udělala ? Ať si nehraje na neviňátko - dobře ví, že by jí p. Olga fyzicky neublížila.. Přijde mi divné takové chování – vytváří se tím falešný obraz, že ona je ta oběť a p. Olga je ten agresor..
Když jasně vidím, že partner již má rád jinou, je hloupost se před ním shodit až tak hluboko, že fyzicky napadnu jeho i dívku, kterou on chce.. Mohla tehdy p. Jitka odejít „po anglicky“ – v tichosti a neubližovat agresivním projevem. Bylo by to rozumnější a důstojnější. P. Waldemar by si na ní pak možná alespoň uchoval jenom hezké vzpomínky..

fany22
19. 09. 2022 03:53

Tohle prostě nechápu. Někdy před padesáti lety se Matuška rozhodl pro Olgu, a strávil s ní celý život, myslím, že šťastný. Ztrapňovat se nějakým fackováním bylo pod úroveň i tenkrát, zamlada. Copak takhle se dá udržet chlap? A možná se to ani nestalo. Ale proč se Zelenohorská pořád kolem toho motá? Co si to vymýšlí? To se dělá zajímavá, nebo si přivydělává v bulváru? Asi to druhé, protože tohle rozhodně normální není.

lekno
19. 09. 2022 18:42

Ano, nepúsobí to normálně, ale děje se ve světě. Jsou takové výbušné typy – viz. i Olga V. - partnerka Oldřicha K., která jednou dala bez varování takovou facku jeho fanynce, až ta sletěla k zemi a omdlela.. Já myslím, že když p. Jitka sama vzpomínala v bulváru, že jim ty hlavy otřískala, asi to bude pravda. Proč by si něco takového vymyslela a dělala skutečnost horší, než byla ? Ona tehdy říkala, že se bojí, že jí tohle
p. Olga neodpustila.. No to se tedy těžko odpouští, když mohou zůstat doživotní zdravotní následky, například na zrak. Pak se nedá divit tomu, že se s ní p. Waldemar rozešel. Vždyť se už mohl začít obávat o svůj život – po takovém jejím výbuchu..

lekno
19. 09. 2022 20:50

fany22 : Omlouvám se.. Myslela jsem Dášu Vok.. - partnerku herce Oldřicha K. /ne Olgu/. Jsem si spletla jméno.Tu zpěvačku, co má sílu jak buvol a její facka múže zložit kde-koho. Aby se měl člověk na pozoru před "celebritami" jejího typu..

ella
18. 09. 2022 18:29

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.