Zelenohorská nesložila poctu milenci Matuškovi: Zalekla se Olgy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zelenohorská nesložila poctu milenci Matuškovi: Zalekla se Olgy?

Zelenohorská Matuškovi nevěry odpouštěla
Zelenohorská Matuškovi nevěry odpouštěla (Martin Hurda, Profimedia.cz, ČTK , Isifa.com. Blanka Kovaříková - www.bkovarikova.cz, archiv)

Těšila se, dokonce měla i lístky na vzpomínkový koncert na svého exmilence Waldemara Matušku (†76). Nakonec však do Divadla Broadway herečka Jitka Zelenohorská (75) nedorazila. Zalekla se své dávné sokyně Olgy Matuškové (73)?!

Kdo by neznal scénu, ve které její sexy zadeček razítkuje výpravčí Hubička v podání Josefa Somra (88) v Menzelově oscarovém filmu Ostře sledované vlaky? A právě tehdy nebojácná majitelka tohoto krásného pozadí Zelenohorská se nyní zalekla, že ji snad Matušková vyhodí z Divadla Broadway. Tam se totiž v pátek konal koncert k nedožitým 90. narozeninám Slavíka z Madridu.

Vzdala to

„Tak moc jsem se tam těšila, i když jsem si říkala, že asi nebudu vítána. Nakonec jsme to ale s kamarádkou vzdaly, nebylo mi od rána nějak dobře,“ vysvětlovala Aha! svoji absenci na koncertě Zelenohorská, která s Matuškou v jeho absolutně největší slávě 5 let žila a když se zamiloval do Oliny, nesla to velmi těžce. Ke své sokyni v lásce se začala chovat dost nevybíravě. Dokonce prý létaly facky...

Artur volal otci pomoc, Štaidl bojuje s covidem! A Olga prozradila, kdo platil Waldův hrob

Video se připravuje ...

Není vítána?

„Olina potom dělala všechno proto, abych se s Waldou nesetkala, i když už byli dávno spolu. Pokaždé, když jsme se náhodně někde viděli, ho někam okamžitě odtáhla,“ komentovala Jitka s tím, že možná je dobře, že jí nebylo nejlíp a že nechala lístky propadnout. Nejspíš ji podvědomý strach přivodil obtíže. „Třeba by mě tam nakonec bylo velmi nepříjemně. Třeba by mi to Olina dala patřičně najevo, že nejsem vítána,“ doplnila ještě Zelenohorská.

Klidně mohla přijít...

„Já nemám potřebu se na někoho špatně koukat. Do divadla mohla přijít paní Zelenohorská jako kdokoliv jiný, kdo měl lístek. A pokud bych ji potkala, tak bych ji samozřejmě jako slušný člověk pozdravila,“ reagovala Matušková. »Somrův zadeček« asi prohloupil, že do divadla nakonec nedorazil. Waldovy písničky tam totiž zpívalo jedním dechem jeviště i hlediště. Krom Matuškové a Waldemara Matušky juniora (45) vystoupila třeba Helena Vondráčková, Bohuš Matuš a žijící členové kapel K.T.O. i Mefisto.

Hvězda Ostře sledovaných vlaků Jitka Zelenohorská: Čeká mě operace nohou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
24. 9. 2022 • 19:38

ella : Chtěla jsi mít poslední slovo, tak jsi na mě reagovala až po 5 dnech, co ? A teď se mám z tvého příspěvku zřejmě poskládat.. Víš co, nechce se mi utrácet už na tebe příliš času. Píš si, co chceš, co ti přejde u adminů. Jak vidím, projde ti všechno – protekční ella.. Nevěřím ti, mám jiné informace. Jen hrubě urážíš a pomlouváš p. Olgu, což je dost ubohé. Možná by ses měla probrat ty..

lekno
19. 9. 2022 • 20:50

fany22 : Omlouvám se.. Myslela jsem Dášu Vok.. - partnerku herce Oldřicha K. /ne Olgu/. Jsem si spletla jméno.Tu zpěvačku, co má sílu jak buvol a její facka múže zložit kde-koho. Aby se měl člověk na pozoru před "celebritami" jejího typu..

lekno
19. 9. 2022 • 18:42

Ano, nepúsobí to normálně, ale děje se ve světě. Jsou takové výbušné typy – viz. i Olga V. - partnerka Oldřicha K., která jednou dala bez varování takovou facku jeho fanynce, až ta sletěla k zemi a omdlela.. Já myslím, že když p. Jitka sama vzpomínala v bulváru, že jim ty hlavy otřískala, asi to bude pravda. Proč by si něco takového vymyslela a dělala skutečnost horší, než byla ? Ona tehdy říkala, že se bojí, že jí tohle
p. Olga neodpustila.. No to se tedy těžko odpouští, když mohou zůstat doživotní zdravotní následky, například na zrak. Pak se nedá divit tomu, že se s ní p. Waldemar rozešel. Vždyť se už mohl začít obávat o svůj život – po takovém jejím výbuchu..

fany22
19. 9. 2022 • 17:25

Byl to Matuškův byt, a psalo se taky, že ho celý zrekonstruoval. A po emigraci o něj přišel.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.