Jitka Zelenohorská se Olgy Matuškové bát nemusí: Facky létat nebudou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jitka Zelenohorská se Olgy Matuškové bát nemusí: Facky létat nebudou!

Jitka Zelenohorská
Jitka Zelenohorská (Foto Aha! – Alexander Malachovský)

Majitelka krásného pozadí, které v Menzelově Ostře sledovaných vlacích razítkuje Josef Somr (88), se prý nemusí bát. Olga Matušková (73) herečce Jitce Zelenohorské (75) ani nenafackuje, ani ji nevyhodí z divadla, které bude vzdávat hold Waldemaru Matuškovi.

Matušková totiž letí z domovské Floridy do Prahy, aby 16. září vystoupila v Divadle Broadway na Vzpomínkovém koncertu na Waldemara Matušku, který se tam pořádá k jeho nedožitým 90. narozeninám. Zelenohorská se Slavíkem z Madridu 5 let žila, než jí ho přebrala Olga za poměrně dramatických okolností. Ráda by Waldemarovi vzdala v divadle hold, ale obává se: „Bojím se ale, že mě Olinka z divadla vyhodí,“ svěřila se Aha! Zelenohorská.

Nemám důvod ji zvát

„Já nemám potřebu vyhazovat paní Zelenohorskou z divadla, když si koupí lístek nebo ji někdo pozve. Do divadla může přijít jako kdokoliv jiný. A pokud ji potkám, tak ji samozřejmě pozdravím,“ reaguje ovšem Matušková a dodává: „Také ale nemám důvod ji do divadla zvát já osobně, a před smrtí se s ní začít přátelit. Mnoho věcí, které říká, se nikdy nestaly,“ dodala Olga na vysvětlenou s tím, že facky rozhodně létat nebudou.

Olga Matušková poslala pozdrav z Floridy:

Video se připravuje ...

Kde je vlastně pravda?!

Zelenohorská totiž tvrdí, že zmlátila Waldemara i Olgu, když si před ní lehli společně na gauč a usnuli. Anebo, že když se s Waldemarem rozešli, vyházel jí věci z bytu na Václavském náměstí na chodník. Podle Olgy z toho není nic pravda a protože prý tyhle řeči štvaly i Waldemara, sepsal s Olinou knihu Waldemar a Olga: Zákulisí našeho života. „V té knize Walda vše uvádí na pravou míru,“ vysvětluje Matušková.

To se v životě stává

Olga Matušková vysvětlila, co se tehdy stalo. Z jejího pohledu, který je trochu jiný, než ten Jitčin. „Já chápu, že si paní Zelenohorská myslela, že se mnou Waldemar jenom flirtuje, že ho to přestane bavit a že se zase vrátí k ní. Ono to bylo ale jinak a pro ni to muselo být samozřejmě těžké, když ho měla ráda. To se ale, bohužel, v životě stává.“ Ať už to bylo, jak to bylo, Zdenička Svatá, kterou v oscarovém snímku Ostře sledované vlaky orazítkoval výpravčí Hubička v podání Josefa Somra, se nemusí do Divadla Broadway bát. Nikdo jí fyzicky nenapadne a ani nevykáže ze dveří...

Artur volal otci pomoc, Štaidl bojuje s covidem! A Olga prozradila, kdo platil Waldův hrob

Video se připravuje ...



Přečtěte si
luxardo
18. 9. 2022 • 14:48

O.B.. je velmi mazaná paní. Má vše dobře spočítané a zastávka v Praze se i jistě neobejde bez návštěvy předních lékařů a možná to bude
i bezplatně, když se jedná o "disidentku: co musela odejít . V Americe by se nedoplatila.

Alva
18. 8. 2022 • 10:00

Martin- tak svého muže milovala, že se opět vdala.....

Alva
18. 8. 2022 • 09:59

Myslím , že paní Zelenohorská je nad věcí a má v hlavě,i když jí bylo ublíženo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.