Olga Matušková s novým manželem v Praze: Chystá omluvu Waldovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Matušková s novým manželem v Praze: Chystá omluvu Waldovi!

Olga Matušková s Waldemarem Matuškou
Olga Matušková s Waldemarem Matuškou (Archiv Blesku a Olgy Matuškové)

Je tady! Po třech letech přiletěla do Prahy vdova po Waldemaru Matuškovi (†76). Zpěvačka Olga Matušková Blechová (73) s sebou vzala i svého nového manžela Jiřího Plannera (86), který byl zpěvákovým celoživotním kamarádem. Mladý Waldík (45) dorazí později. Společně je pak čeká setkání s kamarády a hlavně vzpomínkový koncert.

V terminálu ruzyňského letiště se výprava z Floridy objevila hodinu po poledni. Po dlouhé cestě byli viditelně unavení, ale zároveň rádi, že jsou po letech v rodném Česku. „Let byl náročný, ale zvládli jsme ho. Teď jsme si přebrali auto, ještě si vyřizuji české telefonní číslo na ty nejbližší dny. Na Waldův hrob půjdu asi v úterý, dneska jsem zničená,“ prozradila včera odpoledne deníku Aha! Olina. „Musíme se trochu prospat a pak vyrazíme na Vyšehrad,“ doplnila ještě.

Olga Matušková poslala pozdrav z Floridy:

Video se připravuje ...

Vysvětlí mu to

Matušková je velmi špatná z toho, že se tři roky kvůli covidu nedostali domů. „Až za Waldou v následujících hodinách půjdeme, hluboce se mu omluvím a vysvětlím mu to...“ řekla se slzami v očích. „Vezmu i Jirku a řekneme mu, že jsme se vzali. Myslím, že bude rád, že jsme to na stará kolena udělali,“ dodala do telefonu Matušková. S časovým posunem se srovnává u Staroměstského náměstí, kde manželům nabídl ve svém bytě azyl malíř Kristian Kodet.

Ivanka Devátá po mrtvici ochrnula! A Matušková přiznala nového muže

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stekavka
13. 9. 2022 • 17:08

Komediantka,ať to děláv Americe a ne u nás.Tady jim bylo přece tak ubližováno.

Petr Derby
13. 9. 2022 • 12:25

Ja jen cekam, kdy vyhrabou s Waldikem Matusku z hrobu a privezou ho ukazovat, jako opici, aby z toho vyrazili jeste 30 let po jeho smrti nejake penize.

Nemam pocit, ze by Waldik dokazal neco, aby se o nem muselo psat v bulvaru...proste povolani syn

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.