Olga Matušková po letech u manželova hrobu: Celá se třesu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Olga Matušková po letech u manželova hrobu: Celá se třesu!

Waldemar a Olga Matuškovi
Waldemar a Olga Matuškovi (Foto: T. Tran, M. Pátek)

Časový posun po letu z Ameriky s Olgou Matuškovou (73) a jejím novým manželem Jiří Plannerem (87) dost zamával. Po pondělním příletu do Prahy velmi dlouho spali a z postele se dostali až v úterý po poledni. Po pozdní snídani se pak i s Matuškovým synem Waldíkem (45) vydali k hrobu Waldemara Matušky (†76) na Vyšehradě.

Když jsme jí v poledne zatelefonovali, povzdychla si: „Jsem zlámaná, ale už musím vylézt z postele. Ten časový posun mi nedělá dobře, ale musím už fungovat. Něco pojíme a půjdeme za Waldou,“ dodala zpěvačka a následně si s novým manželem a synem dopřáli hodně pozdní snídani. Měli ji vlastně ve stejnou dobu, jako by zrovna vstali na Floridě. V jednu odpoledne pro ně bylo sedm ráno (na Floridě je o šest hodin méně, poz. red.).

Květiny pro Waldemara

Na Vyšehrad pak všichni dorazili po půl čvrté odpoledne. „Musíme s Waldíkem tátovi říci spoustu věcí. Hlavně doufám, že na hrobě a v jeho okolí není nějaký nepořádek,“ řekla nám Olga s květinami v ruce ještě před vstupem na hřbitov. „Celá se třesu, protože vždy u toho hrobu Waldu cítím,“ přiznala zpěvačka. Ta do Prahy přiletěla nejen k hrobu zesnulého zpěváka, za kamarády, ale také kvůli pátečnímu vzpomínkovému koncertu na Waldu v pražském Divadle Boradway, na který zbývají poslední vstupenky.

Olga Matušková poslala pozdrav z Floridy:

Video se připravuje ...

Pane, už nejsem vdova!

Po návštěvě Vyšehradu Olga Matušková poskytla rozhovor deníku Aha!. Bylo znát, že je ještě unavená, ale zároveň šťastná, že po letech navštívila místo posledního odpočinku svého zesnulého bývalého manžela.

Olgo, víte, že jste svatbou s panem Plannerem ztratila statut vdovy?

„To jsem ráda, to je tak hrozné slovo! Chápu, že pro tu situaci musí nějaké vyjádření existovat, ale vdova prostě zní hrozně. Ale teď už jsem zase bývalá žena...“ (usmála se)

Berete to tak?

„Ano, ale Walda pro mne bude dál mužem mého života. Jirka to ví a respektuje to!“

Myslíte na pana Matušku každý den?

„Na Waldu se nedá zapomenout. Mám s ním syna, mám jeho příjmení, mám stále většinu jeho věcí... Roky bolest otupily a zůstaly mi nádherné vzpomínky.“

Co jste mu vše dnes u hrobu řekla?

„Za prvé jsem se mu s Waldíkem omluvili, že jsme tady tři roky kvůli covidu nebyli. A pak jsem mu řekla, že jsem se vdala za Jirku. Myslím, že by to vzal dobře, protože ho měl rád. Walda by určitě nechtěl, kdybych do konce života zůstala sama.“

V pátek vás čeká vzpomínkový koncert na Waldu v pražském Divadle Broadway. Těšíte se?

„Těším i netěším. Mám strach, abych ho emočně zvládla. Bude to koncert plný vzpomínek a krásných písniček.“

Už jste se viděla s Helenou Vondráčkovou, která bude koncert moderovat a také na něm zazpívá?

„Ještě ne. Jsou s Martinem na dovolené, ale měli bychom se vidět ve čtvrtek, jak se vrátí. Doufám, že si Helenka odpočinula! Vylekala mě s těmi jejími zdravotními problémy.“

Dnes jde do rádia

Zatímco na včerejšek mohla Olga dlouho spát, dnes už musela brzy vstávat. Dopoledne ji čeká rozhovor pro rádio Bonton, odpoledne pak pro rádio Blaník. „Vstanu, slibuju,“ smála se včera.

Ivanka Devátá po mrtvici ochrnula! A Matušková přiznala nového muže

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
15. 9. 2022 • 12:11

ella : Jste se tedy předvedla.. Jakoby z vás nějaký skřet vychrlil svůj jed na mě.. Já p. Olgu neobdivuji, jen si někdy čtu články a když se mi chce, napíšu si něco do diskuse. Proč bych ji ale měla tak zuřivě nesnášet jako vy ? Viděla jsem jejich svatební fotku s p. Waldemarem. Měli se opravdu rádi.. Kydy, které se zde na ni házejí, nezmění tenhle můj názor.

Uživatel_154162
15. 9. 2022 • 10:49

Nepříjemná ženská. Má ostré lokty.Je to jednoduchá Trumpova devcice.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.