Pravda o vztahu Burešové s Forejtem: Je to vážně KONEC?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pravda o vztahu Burešové s Forejtem: Je to vážně KONEC?!

Hvězda Slunečné Burešová a porotce MasterChefa Forejt museli od sebe! Vydrží jim vztah na dálku?
Hvězda Slunečné Burešová a porotce MasterChefa Forejt museli od sebe! Vydrží jim vztah na dálku? (Marek Pátek, TV Nova, FTV Prima, Instagram.com, archiv)

Díky své popularitě se herečka a zpěvačka Eva Burešová (27) může pyšnit necelým půlmilionem sledujících na svém instagramovém profilu. Od doby, co se dala dohromady s šéfkuchařem Přemkem Forejtem (34), fanoušci doslova hltají každou společnou fotku. Stejně dychtivě však vyvstávají pochyby, jakmile Eva přestane být v rámci vztahu sdílná.  Pak už stačí krátké odloučení a novými teoriemi se to jen hemží!

V počátcích vztahu se Eva s Přemkem rozhodli svou romanci chvíli tajit, a o to víc si tak užívat společné chvíle. Když však vyšla pravda najevo, neměli potřebu cokoli popírat a svou lásku dali na odiv. Nadále si nicméně cení svého soukromí i vzhledem k faktu, že jsou oba rodiči, a tím pádem se neřadí mezi ty páry, které dennodenně zásobují sociální sítě svými rodinnými zážitky. Lidé ovšem mnohdy zapomínají na to, že i zamilovaní se musí někdy na moment odloučit…

Ačkoli se patrně jedná o velkou lásku, oba mají závazky, které musí plnit. Pracovní povinnosti má bohužel každý v jiném městě – Eva natáčí převážně v Praze, Přemek má svou restauraci v Olomouci. A tak se po uvolnění většiny restrikcí začalo spekulovat o tom, zda Přemkova cesta do Olomouce nějak nesouvisí se vztahovými komplikacemi. Takové pochybnosti rázem vyvrátila Eva: „ŽÁDNÉ OPOUŠTĚNÍ, ŽÁDNÉ LOUČENÍ. Jsme zde, jsme spolu a jsme šťastní. Nečekáme miminko, nejsme manželé a naprosto v pořádku zvládáme to, že se opět rozjela práce, a tak těch pár dnů od sebe každý v jiném městě musíme být,“ konstatovala hvězda Slunečné.

 Eva Burešová má nový videoklip: Malý princ letí do světa

Video se připravuje ...

„Nejsme děti, jsme dospělí a nejsme jediní na světě, co mají práci dál.  V době internetů a telefonů se dá vše zvládnout. A nejjednodušeji tak, že milujete. Což my děláme. Takže moc děkujeme za zprávy. Ale nejsou potřeba. My jedeme stále dokonalou jízdou společného života,“ cituje deník Blesk Burešovou, která zažívá šťastné chvíle ve skutečnosti, ale v populárním seriálu si pro ni scénáristi připravili perné okamžiky…

Slunečná: Janek požádá Týnu o ruku! Dopadne to ale dobře? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.