Burešová ze Slunečné štěstím bez sebe: Promluvila o SVATBĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Burešová štěstím bez sebe: Promluvila o SVATBĚ!

Burešová a Forejt
Burešová a Forejt (foto Instagram)

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (27) prožívá jedno z nejkrásnějších období v životě. Může za to její milovaný partner Přemek Forejt (34), se kterým už nějaký ten pátek randí. Nyní se hvězda Slunečné odhodlala a promluvila o svatbě. Že by slavný kuchař před brunetkou poklekl?

„Když jsem byla děvčátko, chtěla jsem asi jako většina dívek pohádkovou svatbu, princeznovské šaty, s festivalem a spoustou lidí. Čím jsem ale starší, tím více vím a cítím, že je to pouze o těch dvou lidech. I kdybychom tam měli být sami dva a měli na sobě jen župan, vůbec by mi to nevadilo… Pro mě je důležité, že si mě ten člověk chce skutečně vzít a chce se mnou být už celý život. Pak už je to pouze věc nás dvou a našich nejbližších,“ pověděla podle extra.cz Burešová. Vzhledem k tomu, že je Forejt pro každou legraci a je velmi excentrický, je možné, že by se hvězda Slunečné opravdu mohla provdat v županu. Už tedy zbývá jen žádost o ruku a plány se mohou rozjet!

Slunečná: Eva Burešová chystá vdavky

Video se připravuje ...

Vysněná svatba

Jisté ale je, že bychom se o veselce hned tak nedozvěděli. „Sama za sebe bych chtěla mít tajnou svatbu, o které by věděli skutečně jen ti nejbližší, kterým důvěřuji. A pak až časem bych se o tu novinku podělila se svými fanoušky třeba na svém Instagramu, to je jediné,“ dodala Eva.

Hvězda Slunečné Eva Burešová má nový videoklip: Malý princ letí do světa

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.