Náročný porod ve Slunečné: Kde sebrali pupeční šňůru? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Náročný porod ve Slunečné: Kde sebrali pupeční šňůru?

Filip Blažek hrál novopečeného otce velmi emočně.
Filip Blažek hrál novopečeného otce velmi emočně. (Foto FTV Prima)

Nastal ten správný čas a seriálová Erika v podání herečky Kristýny Kociánové (36) ze Slunečné musela na sál. „Bylo to náročné a citlivé natáčení. Sama děti nemám a bála jsem se, abych to nepřepískla,“ přiznala.

Ve scéně bezprostředně po porodu »hrála« miminko panenka. V dalších záběrech ale už Kristýna chovala skutečné děťátko. Točilo se v ateliérech již ukončeného seriálu Modrý kód, kde využili porodní sál. Zkušený otec Filip Blažek (47), který hraje jejího partnera a otce miminka, byl herečce v jejích obavách velkou oporou. „Je úžasný a citlivý parťák. Hodně mi pomáhal a před ostrou klapkou žertoval, aby mě rozptýlil,“ řekla Kristýna vděčně.

Slunečná: Eva Burešová coby Týna bude mít trojčata!

Video se připravuje ...

Zažila jen porod své sestry, byla u toho, když na svět přišla její neteř. „Doprovázela jsem ji do porodnice, a když přijel její partner, chtěla jsem odejít. Ale sestra řekla, ať zůstanu,“ popsala situaci Kociánová. „Byl to nepopsatelný zážitek,“ dodala herečka. Natáčení porodu pro ni ale bylo skutečně náročné a hodně intimní. „Jsem herečka, tak jsem to musela zahrát,“ krčí rameny. Ve Slunečné tak přivítají na svět malou Martinku.

Mafiánská přestřelka ve Slunečné. Lambora v ohrožení života?!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.