ČT, Nova i Prima: Velká bitva televizních seriálů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

ČT, Nova i Prima: Velká bitva televizních seriálů!

Osada, seriál České televize, bude mít brzy pokračování. A to ani nezačal!
Osada, seriál České televize, bude mít brzy pokračování. A to ani nezačal! (blesk)

Se začátkem nového školního roku se na obrazovkách televizních stanic roztrhl pytel s novými seriály. Diváky čeká nevídaná smršť. Už dnes se seznámí s osadníky, kteří tvrdí, že pohoda musí být, i kdyby se měli zabít. V sobotu se předvede nová dvojice vyšetřovatelů, pro které bylo natáčení tak osudné, že se dali dohromady i po zhasnutí kamer. V neděli si připravte kapesníky, protože školský ombudsman vás přiměje k slzám! A to není zdaleka vše...

CHÝLKOVÁ vs. SLÁVIK (DNES)

Osada
ČT1, 20:10

Nový 13dílný seriál z pera úspěšného scenáristy Petra Kolečka (37) líčí životní peripetie různorodých obyvatel osady Záhoří. Co chatička, to exot. V rolích milovníků přírody a pohody se představí Martin Myšička (51), Pavla Beretová (37), Ivana Chýlková (57), Radek Holub (53), Jana Švandová (74), Igor Bareš (55) a další známé tváře. Původně se seriál jmenoval Chataři, ale příliš to připomínalo legendární Chalupáře. „Rozepsal jsem druhou řadu,“ prozradil Kolečko.

Česko Slovensko má talent
FTV Prima, 20:15

Občas šílená a dechberoucí vystoupení bude hodnotit porota ve složení – drsný Jaro Slávik (47), vtipálek Jakub Prachař (38), věčně vysmátá Diana Mórová (52) a spravedlivá Marta Jandová (47). Než Slávik usedne dnes večer do porotcovského křesla, zavítal do talkshow Nečum na mě, kde ho zpovídal plyšový delfín Adolfeen, za nímž stojí Dominik Turza (38) alias DJ Roxtar. „Máte ještě fyzičku točit další filmy?“ ptal se Slávika na jeho pornominulost. „To byla chvilková záležitost, která byla před třiceti lety,“ reagoval producent s kamennou tváří a zbrusu vyholenou hlavou.

PRACHAŘ vs. HABERA (SOBOTA)

SuperStar
TV Nova, 20.20

Hvězdná pěvecká vystoupení, ale i uši trhající výkony předvedou účastníci porotě ve složení moderátor Leoš Mareš (45), herečka Patricie Pagáčová (32), hudebník Marián Čekovský (44), zpěvačka Monika Bagárová (27) a zpěvák Pavol Habera (59). A právě obávaný »kat« se během prvního dílu zcela nečekaně dojme. „Tuším, že skončím s porotcováním, už je to na mě moc,“ pronese se staženým hrdlem po výkonu 18leté krásky.

SuperStar: Dojatý Pavol Habera: Končím s porotcováním!

Video se připravuje ...

Dvojka na zabití
FTV Prima, 20.15

Česká obdoba britského seriálu Dempsey a Makepeaceová. V hlavních rolích 8dílného krimiseriálu se představí Jakub Prachař (38) a Sara Sandeva (24). Jakub jako policista právě tragicky ovdověl a hledá vraha své manželky. Má poněkud svérázné chování. Sara hraje ambiciózní začínající vyšetřovatelku, která to chce dotáhnout daleko. Natáčení bylo tak intenzivní, že se do sebe herci skutečně zamilovali, a showbyznys má tak nový pár.

OSAMOCENÝ VACULÍK (NEDĚLE)

Ochránce
ČT1, 20.10

Příběhy podle skutečných událostí zpracovali zkušení scenáristé Tomáš Feřtek (59), Matěj Podzimek (40) a Michal Reitler (51) do 10dílného seriálu. Roli ochránce práv rodičů a školáků hraje Lukáš Vaculík (59). „Překvapilo mě, když jsem zjistil, že funkce školského ombudsmana skutečně existuje. O jeho pravomocech to tak trochu vypovídá. Buď o sobě nedává vědět, nebo na to vůbec není brán zřetel,“ řekl herec. Prý se už uvažuje o další řadě. Do boje s Vaculíkem nasazují konkurenční televizní stanice filmové trháky – akční americkou sci-fi Avengers: Endgame (TV Nova, 20.20) a českou rodinnou komedii Andílek na nervy (FTV Prima, 20.15).

DEJDAR VS. KOSTKOVÁ (PONDĚLÍ)

Specialisté
TV Nova, 20.20

Major Strouhal v podání Martina Dejdara (56) spolu s kolegy, které hrají Eva Leimbergerová (39), Jiří Hána (44) a Jacob Erftemeijer (32), znovu na scéně. Premiérový díl přinese vyšetřování vraždy ženy. Tělo se najde v kontejneru na biologický odpad. Kriminalisté musí rozlousknout pěkný oříšek. Stojí za vraždou výzkum a výroba umělých tkání? Mrtvá prý energicky kritizovala neetičnost podobného chování. Asi se znelíbila.

Česko Slovensko má talent podeváté: Na co se můžete těšit?

Video se připravuje ...

Hvězdy nad hlavou
FTV Prima, 20.15

Má dobře našlápnuto, 1. díl sledovalo přes milion diváků. Seriál z venkovského prostředí líčí životní příběh rozvedené veterinářky v podání Terezy Kostkové (45). Má stále slabost pro svého ex, kterého hraje Roman Vojtek (49). Ten nenechá na pokoji žádnou sukni a vypadá to, že mu znovu podlehne i Lucie, kterou Tereza hraje. Naštěstí se ale na scéně včas objeví Roman Zach (48) coby architekt Jan Veselý.



Přečtěte si
aveneta
4. 9. 2021 • 09:28

Žádný seriál se nezavděčí všem to je logické....

vigela
3. 9. 2021 • 21:17

Ať se bijí. Na české seriály se nedívám.

ginkognito
3. 9. 2021 • 17:55

Stačilo mi vidět upoutávku na Osadu ráno na ČT 2. Takové množství lidí, kteří to nemají v hlavě v pořádku, bylo dříve obvyklé leda v blázincích. Dnes se to bere jako normální. To jsem zvědavá, co se bude točit za 20 let - např. manželská dvojice bude tvořena přeoperovaným chlapem a přeoperovanou ženskou a jako dítě budou mít plyšáka a nutri­i...­....­....­....­....­..

hillaarkaa
3. 9. 2021 • 16:14

Jedna větší slátanina a ubohost než druhá,Pohlreich v seznam­ce,gas­trono­mie nenese,možná bude točit s Rosengergem

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.