Rytmus šokoval Jasminu: Vůbec jsem to nečekala... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rytmus šokoval Jasminu: Vůbec jsem to nečekala...

Jasmina Alagič a Rytmus
Jasmina Alagič a Rytmus (Blesk)

Prima opět sází na jistotu a do světa vypouští již podesáté celosvětově úspěšnou talentovou soutěž. V porotě zasednou ostřílení veteráni, diváci i soutěžící se však mohou těšit i na neokoukané tváře.

O osudu zájemců o pohádkovou výhru bude speciálně rozhodovat například česká herečka Eva Holubová (63), za slovenskou stranu za stůl porotců zase usedne rapper Patrik Rytmus Vrbovský (45). Ten svým hostováním překvapil krom diváků hlavně svou partnerku Jasminu Alagic (33), která spolu s hercem Davidem Gránským (30) show moderuje.

Patrik „Rytmus” Vrbovský: Proti Marpovi jsem si sáhl na dno, věk neřeším a žiju naplno

Video se připravuje ...

„Bylo to pro mě fakt velké narozeninové překvapení. Vůbec jsem to netušila. Paťovo účinkování v Talentu hodnotím velmi pozitivně. Pro mne osobně o to pozitivnější, že bylo krásné, že jsme spolu po prvně na něčem společně pracovali. Zrovna to bylo na den mých narozenin, takže to byl pro mne opravdu dáreček,“ cituje slovenskou moderátorku web Super.cz. Rapper se již v roli porotce několikrát objevil, konkrétně v pěveckých soutěžích SuperStar a Hlas. Hodnotit spektrum talentů je pro něj však premiérou. Jak si vedl?

Drag queen v Talentu: S tou bych žil radši, než s exmanželkou!

Video se připravuje ...

„Myslím si, že byl přesně takový, jako Paťo je ve skutečnosti. Velmi lidský, empatický a mám pocit, že mu jistá vystoupení vybila pojistky a že ani nečekal, jaké rozmanité talenty tato show skrývá,“ okomentovala Patrikovo působení v soutěži Jasmina. Jako hostující porotci se představí i herečka Eva Holubová či hudebník Marián Čekovský (45).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.