Seriálová hvězda Eva Burešová (28): Těhotná riskuje na pódiu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Seriálová hvězda Eva Burešová (28): Těhotná riskuje na pódiu?

Eva Burešová
Eva Burešová (profimedia.cz)

Bříško už se Evě Burešové (28) pěkně zakulacuje, to ale neznamená, že by snad zahálela. Hvězda seriálu ZOO byla objevena coby zpěvačka a dál svůj talent předvádí na prknech, která znamenají svět. Za víkend tak stihla odzpívat rovnou dva koncerty! Snad neriskuje...

Nejprve to Eva pořádně rozjela během pátečního odpoledne tematicky na pódiu v zoo ve Dvoře Králové, kde představila světu zbrusu nové CD z primáckého seriálu ZOO, které se těší obrovské vlně popularity.

Forejt a bronzová Burešová: Že mi cenu předával Přemek bylo romantický!

Video se připravuje ...

Podpora kolegů

„Naše deska písní k seriálu přivede starší generaci do hezkých vzpomínek a zároveň té mladší generaci představí písně, které již třeba ani nemůže znát a pozná je díky Vaškovi Noidu Bártovi i v novém kabátě,“ řekla bronzová Slavice, kterou na pódiu podpořili kolegové ze seriálu. Nechyběl ani čtyřletý syn Nathaniel, který se už těší na sourozence, kterého má maminka v bříšku.

Nastávající rodiče

Po odpočinkové sobotě, kterou si po pátečním řádění a poskakování Eva rozhodně zasloužila, vyrazila na nedělní koncert do Malostranské besedy. Pořádně velký pupík vynikal pod koženou bundou a Burešové drsnější rockerský vzhled moc slušel. Na pódiu ji také doprovodil partner, porotce MasterChefa Přemek Forejt (35), a přede všemi svou lásku políbil, aby mu náhodou neuschla, jak praví pořekadlo o prvomájovém polibku.

Eva Burešová konečně kápla božskou: S Přemkem čekáme miminko! A ukázala bříško

Video se připravuje ...

Propálila to u konkurence

Ač si Evu hýčká televize Prima, která ji obsazuje do všech svých seriálových trháků, těhotenské bříško herečka poprvé odhalila na začátku dubna u konkurence v pořadu Tvoje tvář má známý hlas. A důvod byl prostý. S otcem dítěte Přemkem přeskočila pověstná jiskra v minulé řadě novácké show. „Tam, kde to kouzelné vše začalo, jsme to celé také písní oznámili,“ vysvětlila Eva.



Přečtěte si
mejlika
2. 5. 2022 • 12:04

Lenatko, ty jsi teda fakt hnusně zlá, či zlý? Ale asi jsi muž, protože žena by takový hnus nenapsala

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.