Válka moderátorek! Janečkovou rozběsnila Písařovicová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 25. září 2023

Svátek slaví Zlata, zítra Andrea

Válka moderátorek! Janečkovou rozběsnila Písařovicová

Vlídná tvář z Pošty pro tebe a Sama doma se umí mimo obrazovky pořádně rozohnit! Ester Janečkovou (49) zvedlo ze židle chování moderátorky Daniely Písařovicové (43) a na sociálních sítích pro ni zveřejnila ostrý vzkaz.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Lenatko
29. 05. 2022 20:49

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Lenatko
29. 05. 2022 08:50

uschi
22. 05. 2022 18:17

Souhlas s Janečkovou. Mimochodem Jochová prohlásila, že pokud by byl její syn gay, tak by byla raději, kdyby byl celý život sám než, aby měl přítele. Čili by mu raději přála, aby byl nešťastnej, hlavně, že to bude podle její bigotní náboženský vymaštěnosti a sobeckosti. A Joch prohlásil, že příroda, rostliny, zvířata nemají sami o sobě žádnou cenu a význam mají jen v tom, že slouží člověku. To je čistá náboženská vygumovanost v primitivní středověké podobě.

kristinn
22. 05. 2022 12:32

Nevadí mi žiaden LGBTI.Vadia mi ich pochody, ich stále zviditeľňovanie. Za pár časov budú normálne páry, teda muž a žena, považovaní za nenormálnych a títo budú na výslní. Pre mňa, za mňa, nech sa sexuálne uspokojujú, ako chcú, ale nech dajú s tou svojou inakosťou pokoj. Je potrebné, aby boli uzákonené ich majetkové pomery. Neriešila by som to manželstvom, lebo to je jednoznačné pre muža a ženu. Riešila by som to osvojením si jeden druhého. Veď asi sa môžu osvojovať aj dospelí, či? A pani Janečková by sa mala prestať toľko angažovať v tomto smere. Alebo aj ona je lesba a doteraz to tají? Adopcie detí? Hm...Iste by tým deťom medzi takýmito pármi bolo oveľa lepšie, ako v mnohých rodinách, či domovoch.Al ako naozaj vysvetliť malým deťom toto spolužitie? Staršie deti pochopia, ale tie malé? No, neviem, neviem...

-bello-
22. 05. 2022 00:26

Jestli Aliance pro rodinu útočí na ty, kteří rodinu netvoří a Aliance si myslí, že jen Aliance může diktovat, tak ať mě do toho Aliance netahá! . Je poněkud jiná doba .Jsem heterosexuální a když muže miluju, chci ho i vlastnit ( je mi fuk co vy na to ) a chci to mít potvrzené úřady. Formálně pár tvoří rodinu. Kupodivu nezbytně nemusí mít ten pár děti , s tímhle Aliance pro rodinu asi nepočítá ). Chápu , že když má rád muž svého přítele a žena svou přítelkyni , pak chtějí mít potvrzeno úřady, že k sobě patří. .A protože jsou to normální lidi, mají mateřské a otcovské pudy. Ne všichni hetero chtějí děti a ne všichni gayové a lesbičky chtějí děti, ale skoro všichni , když se mají rádi o tom sní .Hetero to mají jednoduchý. Ne tak gayové a lesbičky! Ti musí žádat úřad, aby jejich touhu prcka objímat, chránit ,vychovávat a zabezpečit legalizoval. Přijde mi divné, že by na ně měly připadnout jen "přebrané " děti z ústavů, jakože pro ně všechno dobré! ( i to už tady v Česku bylo ).
Ester Janečková si prošla peklem a ví co s člověkem udělá schizofrenní žití některých lidí jiné orientace.
A zastánci morálky , většinou z různých církví odsuzující gaye a lesbičky odsuzují taky potraty. Takže se ptám , kdyby šlo v těhotenství prokázat, že se narodí lesbička nebo gay, poslali by ženu na potrat ? Ano, nebo ne ? To by mě zajímalo, protože právo na normální život jim tihle světci podobní Alianci po jejich narození upírají a strkají je na okraj.
Říkám: zdraví gayové a lesbičky poskytují dětem plnohodnotný normální život a 50 % z rozvedených rodin má většinou 2 tatínky 2 + 2 mámy v střídavé péči .
Písařovičová ať čte jen TV noviny a snaží se, aby jí Brzobohatý neutekl

manunu
22. 05. 2022 08:48

-bello-: Výstižně napsáno, souhlas. Nikdy by mě nenapadlo, že s vámi někdy budu souhlasit.

uschi
22. 05. 2022 18:21

Pěkně, trefně napsáno

Uživatel_5579848
21. 05. 2022 19:13

Dobře mediálně vyškolený pan Welek (hovořící laskavě a mající hluboký upřímný pohled - a obratný manipulátor ) zaútočil na Alianci pro rodinu, když o ní řekl, že to je "extrémní organizace, která omezuje práva lidí".
Mně naopak připadá, že extremisti jsou ti, kteří rozvracejí pořádky a rozvracejí to, co funguje, a ne, že by byl extremista ten, kdo hájí to, co se osvědčilo, tj. kdo hájí manžekství jako svazek muže a ženy. Alienace pro rodinu nic nerozvrací, ale hájí to, co je funkční a cos e osvětčilo po mnoho tisíciletí. Proto Aliance pro rodinu není extremistická a toto osočení je nechutný útok těch, kteří prosazují netradiční, převratné a zcela extremistické názory a jejich reprezentaqntem byl v rozhovoru pan Welek.

Uživatel_5579848
21. 05. 2022 19:12

Manželství muže a ženy vzniklo logicky a bylo legalizováno jako základní funkční jednotka společnosti - zajistilo předevčím (!) pokračování rodu a národa (muž a žena měli spolu děti) a byla to jednotka sociální i ekonomická a především: zajišťovala návaznost (rodu, státu, lidstva) - tj. budoucnost. Takže manželství muže a ženy je v bytostném zájmu státu.

uschi
22. 05. 2022 18:33

Nesmysl

Uživatel_5579848
21. 05. 2022 19:11

rozhovor moderátorky paní Daniely Písařovicové s panem Czeslawem Walekem a dospěla jsem k závěru, že to byl velice "krotký" rozhovor, protože paní Písařovicová byla spíš přihrávačka než oponent, neměla např. připravené žádné věcné argumenty ani fakta, objektivně vyjadřující dopad jednopohlavních manželství na děti, atd. - a tak měl volný prostor pan Walek.

(Ani nevím, zda je pan Walek původně žena nebo muž, protože toto už nestíhám u propagátorů LBGT sledovat, ale představen byl mužským jménem, tak to respektuji.)

blankaflexi
21. 05. 2022 17:18

Příspěvek LENATKO velmi schvaluji,hovoří za vše !!!
Janečková je u ,mně úplný blbec se vším všudy !!

Lenatko
20. 05. 2022 19:40

milan59
20. 05. 2022 10:44

Kdyby se tolik NEPROMENÁDOVALI na veřejnosti,tak by to asi bylo každému ŠUMÁK kdo s kým žije,nebo chce uzavřít sňatek. Asi budou MUSET na veřejnost vyjít muži,kteří si chtějí vzít ženy a ženy,které si chtějí vzít muže !!!

Sharp_As_Razor
20. 05. 2022 18:06

robin5
20. 05. 2022 09:55

Lenatko
20. 05. 2022 08:01

jardavozembouchak
20. 05. 2022 09:11

Lenatko
20. 05. 2022 07:16

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.