Brzobohatý podle Agáty falešná sv*ně! Co řekla o Písařovicové? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Brzobohatý je podle Agáty falešná sv*ně! Co řekla o Písařovicové?

Noví milenci Brzobohatý a Písařovicová: Vášeň v zelenině!
Noví milenci Brzobohatý a Písařovicová: Vášeň v zelenině!  (Foto: D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek, M. Hykl)

Co na srdci, to na jazyku. Tímto příslovím se očividně řídí bývalá modelka Agáta Hanychová (37) a její kamarádka Ornella Koktová (39). Během živého vysílání, na kterém s  Koktovou připravovaly kremrole, se nebály rozebrat rozvod Taťány Kuchařové (34) a Ondřeje Brzobohatého (39). A nedržely se zpátky!

Všechno to začalo tím, že se Agáta od Ornelly chtěla naučit kremrole. Celé to dokumentovala na sociálních sítích pro jejich fanoušky, aby o nic nepřišli. Jak už to ale u žen bývá, kuchtění se neobešlo bez probírání drbů. Sledující se Agáty a Ornelly zeptali, jaký mají názor na dramatický rozvod Kuchařové a Brzobohatého.

Trojnásobná matka Ornella Koktová: Další operace břicha!

Video se připravuje ...

„Nechtěla jsem se k tomu moc vyjadřovat… Každý si smutek vybíjí nějak jinak. Nikomu to není příjemné, já taky rozvod úplně nezvládala, takže proti ní určitě nic nemám,“ bránila Hanychová Miss World z roku 2006. „Já proti ní taky nic nemám, ale myslím si, že má trochu zlý výraz,“ překvapila Ornella.

„Má takové drsné oči. On mi přijde, že má veselejší oči,“ pochválila naopak maminka od tří dětí Ondřeje. V tu chvíli ale jako kdyby se v Agátě začala vařit krev. „To ne, on je hrozná sv**ě. Je hrozně falešný. Ale Danielu mám hrozně ráda,“ pronesla Hanychová, která Brzobohatého očividně v lásce nemá.

Vnadná miss Šlégrová o nenávisti s Hanychovou: Naříznuté podpatky? Agáta mě překvapila!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dasa Honesova
8. 10. 2023 • 16:03

Dianthos
11. 6. 2022 • 11:43

Žilková k tomu měla důvod. Slíbila to Bohu, když přežije její syn náročnou operaci. Takže obchod s Bohem. Jak děti vychovávala, ví ona, ale obě od ní utekly, když byly plnoleté a s rodinou se přestaly stýkat. Chlapec se později s nimi opětovně stýkat začal, ale dívka evidentně ne, protože o ní žádná zmínka.
Žilková jí využívala, dívka její rodině dělala služku a šoféra, starala se o její menší děti a přitom Agátka si svobodně flámovala.

-bello-
8. 6. 2022 • 00:52

měl tam být otazník

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.