Smutná minulost Brzobohatého: Tohle by nikomu nepřál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Smutná minulost Brzobohatého: Tohle by nikomu nepřál!

Ondřej Brzobohatý
Ondřej Brzobohatý (Ben Renč)

Opravdu nepříjemné zážitky prožíval Ondřej Gregor Brzobohatý v době, kdy chodil na základní školu. O nehezkých událostech ze svého života promluvil v rozhovoru, přičemž na otázky se mu možná neodpovídalo zrovna lehce.

„Se šikanou jsem se setkal na základní škole. V době, kdy neexistovaly mobilní telefony, takže nebyla příliš virtuální šikana nebo mentální šikana, ale spíše šikana fyzická. Týkala se přímo mě, kdy jsem byl v roli oběti. Pamatuji si, že to byla to čtvrtá třída na základní škole Na Smetance na Vinohradech, kdy jistý žák na mě o velké přestávce vždy někde čekal. Kolikrát už jsem se bál jít na chodbu, protože jsem věděl, že mi vstoupí do cesty nebo mi něco vezme nebo mi bude říkat takové ty klasické šikanérské věty typu „nosíš moji bundu“ nebo „kam jdeš“…

Ondřej Brzobohatý: Ztratil se na Mallorce a málem ho zabili

Video se připravuje ...

Když to bylo jen u toho slovního napadání, tak jsem na to moc nedbal, ale pak už to začalo postupovat dál, kdy on už mě i fyzicky napadal. Vím, že tenkrát nad tím spolužáci ani ne tak klopili zrak a nechtěli to vidět, ale spíš to nechtěli moc řešit. Přece jenom to byl kluk ze sedmé třídy, byl asi o tři hlavy vyšší než já… Ta situace, která se mi stala, mě dost ovlivnila do jiných let, kdy jsem potom vyrůstal až do dospělosti. Ta zkušenost mě přesvědčila o tom, že je nutné jakékoliv problémy řešit, nehledět bokem nebo se tvářit, že neexistují, či projevovat lhostejnost,“ pověděl na otázky ohledně šikany Ondřej Gregor Brzobohatý.



Přečtěte si
defakto
23. 11. 2020 • 11:37

.... a že na toho darebáka neposlal svou matku , ta by jej hned srovnala !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.