Neskutečná proměna Taťánina manžela: KILA Z LÁSKY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Neskutečná proměna Taťánina manžela: KILA Z LÁSKY!

Ondřej Gregor Brzobohatý, Taťána Gregor Brzobohatá
Ondřej Gregor Brzobohatý, Taťána Gregor Brzobohatá (Profimedia)

Manžel krásné modelky Taťány Gregor Brzobohaté (32) během karantény nabral neuvěřitelných 12 kilogramů! 

„Ale ztloustl, a moc. Dvanáct kilo. A taky jsem už stačil zhubnout. Vážil jsem 104 kg, teď mám 92 kg. Pil jsem pivo a přežíral jsem se. Ale spíš jsem byl takový opuchlý. Byla to kila, co člověk rychle nabere, ale i shodí, když je k sobě přísnej. Říkám jim kila z lásky, protože člověk jí s láskou," směje se Ondřej Gregor Brzobohatý (37) na webu prozeny.blesk.cz.

Video se připravuje ...

„Stačilo, že jsem omezil pivo. U chlapů to tak bývá. Vzdáte se piva a hned první týden jde dolů pět kilo. Diety nezkouším, maximálně si občas dávám týdenní půst. Piju ovocné a zeleninové šťávy a jím jenom hovězí vývar, abych si trošku pročistil tělo. A hlavně nepiju vůbec žádný alkohol. Tělo se pak znova nakopne. Ale diety mě nebaví. Abych jedl něco, co mi nechutná, to ne," objasnil původ své proměny do normálu Ondřej. 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libormer
2. 7. 2020 • 16:07

Když nechtěla mít velký břicho Táňa, tak to vzal na sebe Ondra. Věkem se zkrátka metabolismus začíná zpomalovat, člověk se stává pohodlnějším...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.