Táňa a Ondřej Brzobohatí: Smrduté tajemství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Táňa a Ondřej Brzobohatí: Smrduté tajemství!

Taťána a Ondřej Brzobohatí nemají tabu.
Taťána a Ondřej Brzobohatí nemají tabu. (Facebook Taťány Kuchařové )

Navenek se jeví Miss World Tatiana Gregor Brzobohatá (32) a její muž Ondřej, jako noblesní a dokonalý pár. Proto Brzobohatý nedávno dost překvapil, když veřejně »naprášil« velmi intimní věc z jejich soukromí.

Ondřej otevřeně přiznal, že spolu s manželkou před sebou nemají žádná tajemství. V populární talk show novináře Honzy Dědka se měl prý podle magazínu Sedmička rozhovořit před časem na pěkně ožehavé téma: „Já vím, že se nehodí o tom mluvit, ale ano, přátelé, i my prdíme. Nejde nám to z pórů. Opravdu je to tak, zkrátka… Ne všichni jsou to schopní akceptovat,“ rozjel se Tánin vyvolený.

Neměl ostych ještě pokračovat dál: „Strašně moc dvojic před sebou neprdí, všimli jste si? Ale mně se to strašně moc líbí, když před sebou páry prděj. Ne, opravdu! Podle mě je to hrozně hezký,“ rozněžnil se nad nečekaným rodinným tabu muzikant, který dodal, že by ale vždy pochopitelně měla následovat omluva, jak píše Sedmička.

Ondřej Gregor Brzobohatý promluvil o šokujícím zážitku z Mallorcy. Na video se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
22. 11. 2019 • 20:26

Gregor je debil.

mord
22. 11. 2019 • 13:28

Svůj k svému

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.