Příprava na ples dle Gregorové? Róba od Vietnamců! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Příprava na ples dle Gregorové? Róba od Vietnamců!

V pražském Obecním domě se již po sedmé konal Česko-Slovenský ples. Na červený koberec se známé dámy patřičně vystrojily. Zatímco některé nad přípravou strávily i několik týdnů, Hana Gregorová (67) se na ples chystala chvíli.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

reagan9@...
18. 02. 2020 10:56

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
17. 02. 2020 23:22

liana@...
neplatí na mě Váš Bůh.
Mnou objektivně ( nikoli nestranně) zvážené téma Gregorová znamená, že bych se těmto dvěma komickým lůzrům zdaleka a nejen na plesu vyhnula.Co Gregorka za obludnosti do bulváru zasela, to sklízí.

lekno
17. 02. 2020 18:35

dutchschulz + bello :
Napíšem ešte naposledy, hoci som už nechcela : vyjadrila som svoj názor na oblečenie spomínanej dvojice z článku. Nie na ich životné prejavy, prezentáciu súkromia v médiach, či stav náhrobku p. Brzobohatého. Zrejme ste to pochopili tak, že som 100% fanúšik tohto páru. Omyl - pozerám na nich z nestranného uhla a nebudem písať o ich súkromí takým štýlom, ako tu niekto podo mnou. Prečo ? Lebo píšem k téme z článku. A snažím sa zachovať aspoň základ slušnosti v príspevkoch. Ich život je dosť známy. No myslíte, že ostatní prítomní na tejto spol. udalosti - sú všetko svätí občania ? Pochybujem.. Akurát možno poniektorí diskrétnejšie ututlali určité svoje skutky, ktoré by im po vynesení na svetlo Božie narušili ich "noblesnú" bezúhonnú povesť. Keby sa to všetko prevalilo - potom by ste mohli spustiť ďalšiu bombastickú vlnu kritiky na dotyčných zúčas­tnenýc­h..Te­rezu Kostkovú mám rada ako herečku i človeka. Prečo mňa spájate s kritikou jej odevu ? Znova zovšeobecňujete, lebo celkovo Slovákov nemáte v láske, aj keď to otvorene nenapíšete.. Vy asi už ani neregistrujete, ako urážate ľudí vo vašich príspevkoch. Ako sa zvrchu vyjadrujete a cítite sa byť vysoko na koni oproti určitej "lidovej vrstve" /pojem od -bello-/. Spomeniem napr. hrubý názor od dutchschulz : cit. : "Koptík je primitiv non plus ultra, takže urazit ho není možné." K tomu toľko : uraziť možno i zviera, nieto ešte človeka. Ale to si všimne iba človek s láskavejším srdcom. Nebudem kritizovať spomínanú dvojicu ohľadom ich súkromného života. Nemám v povahe sa vyjadrovať v médiach k životu niekoho až tak hrubozrnne, ako -bello- v príspevku pre manunu.. Ich životy a skutky - posúdi najlepšie ten, kto ich na túto Zem dal. Na rozdiel od nás - pozná presne motívy a príčiny týchto skutkov. Nechala by som to na Neho..

-bello-
16. 02. 2020 14:43

liana@...
někde jsem četla, že Slováci strašně zkritizovali oblečení Terezy Kostkové.
Víte co?!
Obujte se jako Slováci do Hany Gregorové! Možná to ve vás vzbudí "súcit " s krajankou, v Češích však její hadry povětšinou budí útrpnost a pobavení!

-bello-
16. 02. 2020 14:38

manunu
melete nesmysly, madam!
Nechte konspirací kdo co je a slyšte !
--- Můj názor na vymóděnou dvojku Gregorová + Koptík je neměnný. Názor na to, co Gregorovou odstřihává od noblesnější společnosti už jsem uvedla .
Společenské střevo Hana Gregorová zahlcovala min. celý dlouhý rok bulvár svým soukromím. Zejména pak pyšně erotickým soukromím. Dávala na vědomí všem, že má mlaďocha v své posteli, tedy že její už atrofované vaječníky a děloha ještě "fungují ". A jako úplně už vygumovaná šedesátka dala všanc i své zamilované esemesky a jako úplně vygumovaná osoba tolerovala, že celou tu dobu její gigolo šňupá. A že to pozná každej, o tom žádná a že to pozná Gregorová z branže hééreček a herců o tom taky žádná...Společensky se prostě Gregorová propadla
Pověst, vystupování, oblek i kariéra to vše se na plesech vyšší level potkává.
Zabloudí-li tam outsideři jako Gregorová + Koptík, ples tu úroveň pozbývá !
A ještě něco:
dvojice nesourodé věkem jsou dnes běžné.Věc každého.Ale noblesní dvojice neodestýlá postel a nezve bulvár
" koukněte se " !

mbmb
16. 02. 2020 14:26

usetrila- ani saty od Lafity za statisice z ni mladici neudelaji.Cela Bratislava si utahuje z basni od Koptika .A pekne k sobe jdou Koptik ma rad jeji penize a ona sex

lekno
16. 02. 2020 13:24

manunu :
Máte pravdu - bola to strata času diskutovať s týmito dvoma "prezývkami". Mentorský štýl niekoho, kto sa nazve "bytostný macho" - vo mne vzbudzuje pobavenie a čiastočne i súcit. Myslím, že ste človek s dobrým srdcom. Prajem vám peknú nedeľu...

DutchSchulz
16. 02. 2020 04:29

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

manunu
15. 02. 2020 21:11

liana@...Již delší dobu mám pocit, že bello a dutchschulz je jedna a tatáž osoba skrývající se pod dvěma přezdívkami. Příspěvky jsou psány podobným, lépe řečeno stejným (sprostým a urážejícím) stylem. Dotyčná nebo dotyčný potřebuje diskutujícího, který má stejný názor a podobně sprostě se vyjadřuje, proto si zřejmě vytvořil/a dva účty. Vést diskusi s touto osobou je ztráta času.

-bello-
15. 02. 2020 17:15

Myslím, že Gregorové, (která burankou je, o tom žádná ! ) došlo, že si uřízla ostudu děsnou a tak se honem udělala " lidovou " a na to některé vrstvy rády slyší ! Tím tomu dala pecku ještě větší.
Kdysi ukázali i její dům a její cestičky roubené sem tam žulovými kvádry , sem tam dlažebními kostkami (odněkud z oprav obrubníků schrastěných ) a v " kontrastu " s tím k tomu prsknutou křehkou a dokulata ( ježíšikriste!) zahradní bránu růží se vstupem do bazénu, kdy Archimedes vylučuje, že by se v něm mohla byť jen na vteřinu smočit! Ale možná má ten bazén visačku se značkou i s cenou Atd. atd.

DutchSchulz
15. 02. 2020 15:20

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lekno
15. 02. 2020 13:44

dutchschulz + bello :
Ples v Košiciach je pre vás niečo menej ako ples v Prahe. Znova tu cítiť snobského ducha a váš nadradený pocit z toho, že ste z Čiech. Podstatný pre vás je povrchový obal na človeku - nie jeho vnútro. Kritizujete tu nepodstatné maličkosti na odeve či polobotkách, akoby sa jednalo pomaly o trestný čin vo svete módy.
Pre mňa je buran človek, ktorý na verejnosti pohoršuje a ubližuje okoliu - či už neprimeraným chovaním, alebo neslušným stylingom. Tento pár bol nahodený slušne. Vadia vám handry od Vietnamcov ? Tovar známych značiek, ktoré mimochodom vždy sú viditeľné na výrobkoch/, sa často vyrába v rovnakom svetadieli - v Ázii.. Máte právo vy určovať, čo je dobrý vkus a čo otrasný ? Nechajte to láskavo na ľuďoch, nech si oblečú, čo sa im páči.
Pozrite sa, máte svoje názory. Ja mám tiež svoje a nemám záujem tu s vami donekonečna viesť diskusiu. Fine.

-bello-
15. 02. 2020 12:57

dutchschulz

DutchSchulz
14. 02. 2020 23:58

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
14. 02. 2020 23:58

Značkaři o sobě ví , stačí pohled, nikoli visačka s cenou.A jen buran neví, že trademark značí typický rys , kvůli kterému si ho uživatel oblíbí .A jen buran neví, že trend je, aby značka byla malá až neviditelná.Prodává se styl, práce, materiál, nápad.
Hadry z tržnice na významný pražský ples nepatří.Možná v Košicích by se Gregorka uplatnila. Ale zde je to prostě faux pas !
A platí , že :
„Tím, co máme na sobě, vysíláme směrem k ostatním signály a zároveň přijímáme od druhých signály vysílané jejich oblečením. Oblečení druhých nám slouží jako nápověda, vodítko, které nám pomáhá jedince odhadnout, „změřit“ si ho . Na základě oblečení usuzujeme na status jedinců, jejich postavení ve společnosti atd.

A přesně tak to mají a se vidí značkaři.
A hérečka Gregorka by měla znát Wericha : " šaty dělaj člověka " Jenže to je právě to, že buranka tohle nechápe a její gigolo v tesilu taky ne.A tak v těch hábitech ušitých všelijak po večerech na singrovkách Vietnamců udělali sami sobě ostudu-.

lekno
14. 02. 2020 18:12

Aby sa nik nepohoršoval, že sa naruší "slavnostná noblesa chvíle", asi by sa mala zaviesť kontrola pred vstupom. Strážna služba vyzve hostí, aby sa preukázali visačkami na oblečení a ukázali značku topánok + navrhujem aj kontrolu cien na predložených cenových potvrdeniach z obchodov v prípade, kedy by sa službe zdalo, že hosť je v neprimeranom, nevkusnom či staršom modeli. Kritéria pre vstup by boli presne určené. Povolené značky, povolené dátumy nákupu, povolený vkus ..
Fakt trapné - rýpať tu stále do oblečenia či polobotek tohto páru, pritom došli normálne slušne, elegantne a čisto nahodení - len za to, že neminuli zbytočne veľa peňazí na predražené značkové odevy a obuv. Neboli oblečení ako na vesnickú tancovačku - na takú dedinskú zábavu sa nechodí v pánskom čiernom obleku a dlhej dámskej róbe s ornamentálnym zdobením. A keď už - Košice nie sú vesnica, je to veľké mesto na východnom Slovensku.

-bello-
14. 02. 2020 16:28

Ples v Obecním domě, není vesnická tancovačka někde v Košicích a úroveň polobotek a hadrů z tržiště tam nepatří.
Toto uráží slavnostní noblesu té chvíle.O snobismu to není, je to o buranství! Podobné osoby by neměly být zvané.

liskabystrouska
13. 02. 2020 17:49

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

AliAlice
13. 02. 2020 08:56

I když Gregorovou moc nemusím,tak ta róba ji náhodou sedne.A že je to od Vietnamců a je to na jeden večer,tak o co jde.Ti snoby,co vyhazují tisíce aby se předvedli a div si nenechávají vysačku s cenou, jsou bohužel k smíchu.Některý ty baby jsou hodně trapný...

lekno
12. 02. 2020 21:01

Niekto tu má zrejme presný prehľad o počte polobotek Koptíka. Píšte si, čo chcete - tento muž v čiernom vyzerá v obleku dobre. A nezáleží na tom, aká bola jeho cena. Podstatné je, kto sa v ňom nachádza.
Spomínané obchodné centrum Sapa osobne nepoznám, tak neviem, ako to tam v súčasnosti vyzerá. Ale je naozaj na nich, kde si nakúpia.. Nekritizovala by som ich výber. Keby bola v ponuke originál značková móda, kvalitný spotrebný tovar za normálne ceny, nie tak často enormne predražené /pre smotánku/ - neexistoval by ázijský predaj v Čechách ani v SR. Neudržal by sa. Ale to taký snob ťažko pochopí - žije v inom svete než bežní smrteľníci..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.