Salma Hayeková předvedla přednosti: Kocour v botách a Banderas v rozpacích | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hayeková předvedla přednosti: Kocour v botách a Banderas v rozpacích

Banderas a Hayeková opět dabovali hlavní postavy v Kocourovi v botách.
Banderas a Hayeková opět dabovali hlavní postavy v Kocourovi v botách. (Foto Profimedia.cz, ČTK/AP)

Španělský fešák Antonio Banderas (62) proslul rolemi bohorovných borců, které jen tak něco nerozhodí. Zdá se ale, že v reálu má jeho smělost jisté hranice – na mexickou kolegyni Salmu Hayekovou (56) prostě nestačila, jakkoli dlouho už ji zná. Když se na premiéře pokračování akčního animáku Kocour v botách Antonio postavil vedle ní a jejího plnokrevného dekoltu, měl očividně problém, kam s očima.

Kocour v botách: Poslední přání vychází z komediálních pohádek o Shrekovi. Titulního kocoura – neohroženého šermíře v originále dabuje samozřejmě Banderas.

Klan Gucci (House of Gucci) je inspirován šokujícím skutečným příběhem impéria italského módního domu. Tři desetiletí rodinné historie, v níž nechybí láska, zrada, dekadence, pomsta ani vražda, skládají dohromady mozaiku toho, co všechno s sebou nese slavná značka.

Video se připravuje ...

Je to tak trochu poctou, trochu parodií jeho Zorra. Hayeková pak mluví kocourovu vyvolenou (v češtině pak Aleš Procházka a Dana Černá). Do českých kin film přijde 22. prosince.

Slavné padesátnice v plavkách, které vypadají naprosto perfektně

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.