Že raději nemlčel! Harryho projev vyvolal poprask | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Že raději nemlčel! Harryho projev vyvolal poprask

Harry opět zaperlil.
Harry opět zaperlil. (Blesk)

Snaží se, snaží, ale pak si pustí pusu na špacír a pracné budování image vezme za své. Ačkoliv mezitím nanosil zásoby jídla bezdomovcům. Koho rozlítil tentokrát?

Přeběhlý princ si neodpustil komentář k současné krizi kolem koronaviru ve Velké Británii. „Jsem neuvěřitelně pyšný na to, co jednotlivci ze všech koutů Anglie, ale i po celém světě dělají. Také to dokazuje, co si myslím – že je situace lepší, než jak proklamují některá média.“ Takový názor vyjádřil prý bezprostředně poté, kdy mu volala zdravotní sestra z rodné země a poukazovala na nedostatek ochranným pomůcek v nemocnicích.

Na tom si pochopitelně laická i odborná veřejnost „zgustla“. „Jaká je jeho kvalifikace – kromě toho, že v době nejvyšší nouze dezertuje – že si dovolí prohlašovat takové věci?“ rozčiloval se profesor a lékař Karol Sikora. Ředitelka britské Národní pečovatelské asociace Nadra Ahmedová s ním musela souhlasit, Harry podle ní neviděl všechny důkazy a to, o čem ona sama slyšela, je prý naprosto otřesné, píše k reakcím Blesk.cz.

„Když vám informace servírují pouze určité zpravodajské kanály, může to být znepokojující,“ míní Harry. Sikora ale tvrdí, že média informují pouze o faktech a odvádí skvělou práci. „Nerozumím, co má Harry za problém. Média jsou klíčovým spojencem doktorů a NHS (Národní zdravotnické služby – pozn.red). Lidé by jim měli tleskat, nikoliv je znevažovat,“ myslí si.



Přečtěte si
adeso
26. 4. 2020 • 14:26

ti Angláni jsou mešuge. Harry udělal dobře a hlavně ať se do toho Anglického bordelu moc nese....

sakajeva
26. 4. 2020 • 08:46

Na tom, co Harry řekl mi nepřijde nic zvláštního.

-bello-
25. 4. 2020 • 22:56

Onkolog Karol Sikora ať mi teď hned poví, kdo se dostane do toho jejich protonového centra, jak dlouho v Anglii čeká a proč on o tom nepovídá ? To, že je v Anglii zdravotnický systém na hnoji se ví a Harry za to, že nemůže.Dělá co může.Ostatně Johnsona za jeho nonšalantní přístup k promořování občanů Sikora nijak nekritizoval.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.