Italská sexbomba Canalisová: Hraje si na klokana! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Italská sexbomba Canalisová: Hraje si na klokana!

Elisabetta Canalis
Elisabetta Canalis (Profimedia.cz, ČTK/AP)

Když se s ní v roce 2010 naparoval George Clooney (58), smáli se italští novináři hollywoodskému krasavci: „Georgi, ta tvoje už obšťastnila téměř celé fotbalové mužstvo!“

Ale těm časům už dávno odzvonilo. Modelka a tanečnice Elisabetta Canalisová (41) konečně našla to, co celý život hledala, a v roce 2014 se dobře vdala za chirurga milionářů Briana Perriho. Dala mu dcerku Skyler (4) a seká dobrotu. Pryč jsou její drogové skandály, skončila také s nahotou na stránkách magazínů. Dnes se věnuje hlavně moderování a udržování své stále neskutečně šik postavičky. Naposledy byla spatřena v Los Angeles, jak si vyrazila zahopsat v »klokaních« botách...

»Fandila« Interu

Rodačka ze Sardínie mívala přezdívky Eli nebo Velina a podle svých nesčetných milenců uměla být nádherně milá a zatraceně sexy. Do svého alba slavných, se kterými se vyspala nebo chodila, patřili kromě Clooneyho, dalšího herce Sashy Barona Cohena alias Borata, manažera formule 1 Flavia Briatoreho hlavně špičkoví sportovci. Vedle motoristického šampiona Valentina Rossiho to byli hlavně fotbalisté – Didier Drogba, Christiano Vieri, Reginaldo... Netajila se tím, že »fandí« hlavně Interu Milán.

Na asfalt i trávu

Klokaní boty vybavené na podrážkách pružinami (péry) se využívají hlavně k běhání. Díky drobné nestabilitě a vyšší hmotnosti jejich majitel spaluje mnohem více kalorií než při klasickém běhu. A navíc šetří klouby. Běhat můžete po asfaltu i po trávě, což je příjemná změna oproti bruslím. V ČR se dají klokaní boty pořídit za 5000 Kč.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.