Teď aby chodil kanály: Takovou potupu Harry nezažil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Teď aby chodil kanály: Takovou potupu Harry nezažil!

Meghan Markleová a princ Harry
Meghan Markleová a princ Harry (profimedia.cz)

Mladší ze synů prince Charlese má za sebou velmi peprné chvilky, kdy by se člověk raději pod tíhou poznání „vypařil“. Myslel si totiž, jak píše web Expres.cz, že telefonuje s aktivistkou Gretou Thunbergovou a jejím otcem. Ve skutečnosti ovšem jen pěkně sedl na lep dvěma ruským youtuberům.

Jenže ještě před tím se jim podle webu Expres.cz svěřil se vším, co mělo zůstat utajené. Včetně toho, jaká jsou úskalí života v královské rodině. Také prozradil, jaký je jeho názor na světové politické lídry, což ale jako člen britské monarchie už z principu nesmí.

Princ Harry není podle webu Expres.cz zdaleka první slavnou osobností, která youtuberům Alexeji Stoljarovi a Vladimíru Kuzněcovi na „prank“ skočila. V minulosti se už nechal nachytat Elton John, také prezidentský kandidát Bernie Sanders. Nově se do pasti chytil i britský princ.

Tomu prý „vypečení“ vtipálci zatelefonovali dvakrát, na Silvestra a pak 22. ledna, přičemž se vydávali za klimatickou aktivistku Gretu Thunbergovou a jejího otce Svanteho. A Harry ve své důvěřivosti rozvázal. Nevynechal ani téma odchodu od královské rodiny. „Mohu vás ujistit, že oženit se s princem nebo princeznou není takové, jaké se to zdá být. Je tu několik různých rovin a dílů do skládačky. Někdy správné rozhodnutí není snadné, ale pro moji rodinu tohle rozhodnutí správné bylo, abychom mohli chránit našeho syna. Myslím, že po celém světě je spousta lidí, kteří nás dokážou respektovat za to, že rodinu stavíme na první místo. Je to složité, ale začínáme nový život,“ přiznal vnuk britské královny.

Následně Harry rozebral i politickou situaci. „Pouhá skutečnost, že Donald Trump tolik prosazuje uhelný průmysl, je tak zásadní, že má na rukou krev. Jednou se s vámi Trump bude chtít setkat, aby vylepšil svou image, ale ve skutečnosti s vámi nebude chtít diskutovat o klimatu, protože ví, že vy byste na něj vyzrála,“ řekl falešné Gretě.

Princ Harry zpívá s John Bon Jovim: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uivatel_5413725
20. 3. 2020 • 20:08

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.