Máma Diana (†36) by byla pyšná! William s rodinou Britům vyrazili dech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Máma Diana (†36) by byla pyšná! William s rodinou Britům vyrazili dech

Diana by takové gesto určitě ocenila.
Diana by takové gesto určitě ocenila. (Foto Instagram, ara)

Pokud jde o koronavirovou nákazu, Británie s ní svádí poměrně nerovný boj. Pomáhají všichni, kterým není situace lhostejná. Do dobrovolnické činnosti se z toho důvodu zapojili i členové královské rodiny. A gesto Williama (37) a jeho manželky Kate (38) by určitě dojalo i zesnulou princeznu Dianu.

Královská manželská dvojice zveřejnila na sociální síti snímek, který názorně zachycuje, jakým způsobem oba aktivně pomáhají. Nejenom, že princ tajně pracuje v organizaci Shout 85258, která pomáhá lidem s psychickými problémy v krizových situacích, ale také myslí i na ty, na které společnost v těchto těžkých dobách trochu zapomíná.

Princ Harry o jeho rozporech s bratrem Williamem:

Video se připravuje ...

„V dubnu navštívila celá rodina panství Sandringham, kde se připravili a roznesli potravinové balíčky všem izolovaným důchodcům v místní oblasti,“ píše se na oficiálním instagramovém účtu Kensington Royal, jak uvádí Blesk.cz. Na fotografii, kterou jako obvykle pořídila Kate, je vidět jak William, tak i jeho dvě starší děti, princ George (6) a princezna Charlotte (5). Zapojili se tedy všichni, kdo už mohli, a neodradilo je ani ošklivé počasí.

Ačkoliv nejsou jediní z rodiny, kdo přiložili ruku k dílu, přesto je to gesto, na které se nezapomíná!

Královská rodina děkuje zdravotníkům:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.