Rozvod Jolie a Pitta na spadnutí? Ona má makléře, on líbá Aniston! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozvod Jolie a Pitta na spadnutí? Ona má makléře, on líbá Aniston!

Rozvod Jolie a Pitta na spadnutí? Ona má makléře, on líbá Aniston!
Rozvod Jolie a Pitta na spadnutí? Ona má makléře, on líbá Aniston! (Foto Profimedia.cz)

Dvanáct let tvořila hollywoodská herečka Angelina Jolie (42) pár snů s Bradem Pittem (54), od září 2016 ale žijí odděleně a jejich rozvod je na spadnutí. Ani jeden z nich už prý nezůstává single!

Podle zdroje pořadu Entertainment Tonight, který na svých obrazovkách vysílá stanice CBS, má Jolie podezřele blízko k nejmenovanému realitnímu makléři. „Je velmi pohledný a vypadá, že je starší,“ citují svůj zdroj. Údajně žije v Los Angeles, kde také Jolie tráví většinu času i se svými šesti dětmi – Maddoxem (16), Zaharou (13), Paxem (14), Shiloh (11) a dvojčaty Knoxem a Vivienne (9).

Citově ale možná nestrádá ani Brad Pitt. Americký magazín Star uveřejnil na své titulní stránce fotku, na níž se líbá s herečkou Jennifer Aniston (49), se kterou byli 5 let manželé, než ho uhranula Angelina.

Báchorku vykřičeného časopisu, že je dal dohromady George Clooney (56), ale vyvrací server Debate.com, podle něhož jde o zjevnou fotomontáž, a to z fotky Aniston z filmu Záměna (líbá Jasona Batemana) a paparazzi fotky Pitta líbajícího Jolie z roku 2010.

 Nejlepší filmy Jennifer Aniston. 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.