Rozvod roku: Špína vyplouvá na povrch! Chudáci děti… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rozvod roku: Špína vyplouvá na povrch! Chudáci děti…

Brad Pitt (52) a Angelina Jolie (41) dlouhá léta působili jako ideální pár a dokonalí rodiče. Nyní se však ukazuje, že většina z toho byla jen přetvářka před televizními kamerami. Výchovu šesti dětí podle všeho nezvládal ani jeden z nich…
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

xsedmikraska
24. 09. 2016 08:07

Tak to bývá i v běžných manželstvích. Pokud žena nezvládá výchovu dětí, muž je bezbranný a pokud se v něm neskrývá kus ženského elementu, aby ji zastoupil, tak svou nespokojenost projevuje naštváním. Americká výchova dětí, že můžou všechno, zpravidla pak vede k tomu, že děti si dovolí vše a tak se nelze divit tomu, když někomu vzkypí nervy. Do rodiny nevidíš, ale řekla bych, že Brad Pitt nepůsobí jako nervák a pokud ho něco vyprudilo, muselo být toho "něco" už přespříliš. Vychovávat své děti z láskou a odpovědností je těžké a ne tak děti adoptované. To nemůže každý, čímž je zřejmě zářným příkladem Angelina a Brad. Tak jen doufám, že své děti natolik milují, že se při rozvodu nebudou chovat jako dva pitbulové. Kdo urve víc, je vítěz.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.