Nadšení vystřídalo zklamání: Sex ve městě bez Samanthy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Sex ve městě bez Samanthy!

Sex ve městě se vrací!
Sex ve městě se vrací! (Instagram, archiv)

Pro fanynky seriálu Sexu ve městě začal rok opravdu slibně. Dočkají se totiž dalšího pokračování série o úspěšných Newyorčankách. Má to ale jeden háček – budou jen tři!

Po veleúspěšném seriálu a dvou celovečerních filmech se tahle parta holek říct navždy sbohem ještě nerozhodla. Tedy až na jednu. Dračice Samantha v podání Kim Cattrallové (64) tolik žádaného pokračování již součástí nebude. Zbylé tři hvězdy ale na sociálních sítích spustily lavinu, když zveřejnily příspěvky odhalující malou nápovědu, kterou pochopí především skalní fanynky.

V den kdy zavřeli největšího zvrhlíka v Holywoodu, přišla Miranda ze Sexu ve městě s tímto videem

Video se připravuje ...

„Musela jsem se zamyslet…co asi teď dělají?“ okomentovala Sarah Jessica Parkerová (55) teaser k projektu s názvem And Just Like That, jenž vznikne z produkce HBO Max. Ty, já, New York… všechno je možné,“ přidala se Cynthia Nixonová (54) a ani Kristin Davisová (55) nezahálela: „Všechno je možné… vidíme se tam.“

Prostořekou Samanthu ale diváci budou muset oželet. Ačkoli je tato zpráva pro mnohé zklamáním a se seriálem je Cattrallová neodmyslitelně spojená, není to až takovým překvapením. Jak píše Super.cz, již v minulosti se herečka nechala slyšet, že s Parkerovou alias Carrie jsou kamarádky pouze před kamerou. Poté, co Cattrallové zemřel bratr a Sarah jí kondolovala na sociálních sítích, herečka dala jasně najevo, že o její lítost nestojí. Navíc není tajemstvím, že se Kim se Samanthou po druhém filmovém zpracování nadobro rozloučila.

Seriál tak potáhnou hrdinky tři – Carrie, Miranda a Charlotte. Jak zvládají život po padesátce, diváci uvidí v deseti epizodách. Začátek natáčení je plánován na jaro tohoto roku.

SJ Parker si užívá na place seriálu Divorce s kolegyní Molly Shannon

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.