Šárka Vaculíková ve Zlaté labuti: Nová postava jako smolařka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Šárka Vaculíková ve Zlaté labuti: Nová postava jako smolařka!

Do obchodního domu přinese čerstvý vítr.
Do obchodního domu přinese čerstvý vítr. (Foto TV Nova)

Zase má pech! Pro herečku Šárku Krausovou, dříve Vaculíkovou (36), se už stává smutným pravidlem, že ji Nova ve svých seriálech nechá dramaticky zamíchat dějem, záhy pro ni ale role skončí. Teď je sice herečka novou posilou třetí série Zlaté labutě, jenže ateliéry seriálu už se také rozebírají...

obchodního domu od začátku a podepsání smlouvy pro ně znamenalo rok a půl intenzivní práce. A stálý příjem. Neteř Lukáše Vaculíka (61) ale šanci dostala až v závěrečné sezoně. „Hraju Toni Adamovou, což je nová ředitelka Zlaté labutě. Řekla bych, že je to docela zásadní postava,“ smála se herečka, která na place strávila několik měsíců.

Adam Vacula v Bodu obnovy: Ve filmu jsem od začátku mrtvý!

Video se připravuje ...

„Vždycky jsem si přála točit dobovku, takže je to takový můj splněný sen. Je to opravdu krásná zkušenost, protože tu nejste v běžném civilním oblečení, ale skutečně máte jakousi masku. Navíc ty dekorace jsou tak nádherné, že si opravdu připadáte jak v úplně jiné realitě,“ svěřila se Šárka, která si po svatbě změnila příjmení na Krausová. Diváci si na ni budou zvykat už od prvního dílu. V restauraci to totiž zajiskří mezi novou ředitelkou obchoďáku a Adamem Vaculou (36) alias čerstvě ovdovělým Petrem.

Nemá prostor na rozvoj

Zajímavou dějovou linku své postavy neměla bohužel Šárka šanci dál rozvíjet – první dobovka Novy totiž definitivně skončila! Herci už mají natáčení za sebou a pomalu se chystá i aukce předmětů, které štáb za tři sezony nashromáždil.

Ukázka z Ulice: Spory mezi Soňou a Magdou gradují

Video se připravuje ...

Předčasný konec přitom Šárku před pár lety potkal i v nekonečném seriálu Ulice – scenáristé tehdy její postavu Adriany odklidili do Austrálie a už ji nevrátili. Jak se bude příběh seriálové ředitelky vyvíjet ve Zlaté labuti, sledujte každý čtvrtek od 21.40 hod. na Nově. Nejvíc by měla ovlivnit osud Kristýny Ryšky (38) alias Ireny, Adamy Vaculy (36) neboli Petra a Simony Lewandowské (24) coby Aleny.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.