Kristýna Ryška ze Zlaté labutě práskla na Mikluše: Sprosté nadávky kolegům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kristýna Ryška ze Zlaté labutě práskla na Mikluše: Sprosté nadávky kolegům!

Kristýna Ryška se svým seriálovým﷯ manželem Robertem Miklušem.
Kristýna Ryška se svým seriálovým﷯ manželem Robertem Miklušem. (Foto TV Nova)

Na obrazovkách televize Nova odstartovala třetí a zároveň závěrečná řada seriálu Zlatá labuť. Štáb ji dotočil na konci ledna a jedna z hlavních hvězd Kristýna Ryška (38) alias Irena Mašková se teď pochlubila originálními hláškami z placu. Největší sprosťák je její seriálový manžel Robert Mikluš (41)!

Po poslední klapce měla Kristýna silně nostalgickou náladu. „Natáčení Zlaté labutě trvalo rok a půl. Jsem šťastná a vděčná, že Irena Mašková byla moje,“ napsala na Instagramu. „Chci ale také říci, že ne vždy to bylo snadné a že nároky na štáb jsou u dobového seriálu enormní. Lehce se tak z placu mohlo stát nevlídné místo, ale nestalo se. A za to vám, děcka, upřímně děkuju,“ dodala směrem ke svým kolegům. A pro pobavení přidala i jejich hlášky z natáčení.

Nejvíc jí bude chybět konstatování jejího seriálového tatínka Petra Kostky (85), který jako ostřílený herec radil režisérům: „Já bych s tím nehejbal!“ A také drsná hláška Roberta Mikluše, který to od Strážmistra Topinky dotáhl až do Národního divadla: „Pojďme točit, vy mr*ky, herec ND čeká!“ Nové díly Zlaté labutě, které vysílá TV Nova každý čtvrtek od 21.40 hod., můžete s týdenním předstihem vidět na streamovací platformě Voyo.

Zlatá Labuť: Jak to bylo doopravdy

Video se připravuje ...

V chrámu luxusu

V rámci oslav 30. narozenin televize Nova se uskutečnil den otevřených dveří v ateliérech oblíbených seriálů, mimo jiné i ve Zlaté labuti. „Byli jsme nadšení. Teda nejvíce náš syn, který kouká nejvíce na seriály Zlatá labuť a Jedna rodina. Povídal celou cestu domu a byl šťastný, že se tam mohl podívat, dostal fotky od hlavních herců a vyfotil se i s nimi. No zážitek, který mu určitě zůstane dlouho v paměti,“ okomentovala jedna z divaček. Nejen pro jejího syna to byla zároveň poslední možnost překročit brány »chrámu luxusu« a potkat se tam s oblíbenými herci, protože závěrečná řada seriálu Zlatá labuť je už kompletně natočena.

Zlatá labuť: Jak to bylo doopravdy - 3. díl

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.