Vojtek zase »v tom«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vojtek zase »v tom«! Speciální úkol od manželky

Hvězda Vyprávěj Roman Vojtek: Bude počtvrté otcem! Sám se tomu diví
Hvězda Vyprávěj Roman Vojtek: Bude počtvrté otcem! Sám se tomu diví (instagram)

Brzo budou čtyři! Herec Roman Vojtek (51) s manželkou Petrou (36) čekají druhé dítě, chlapečka. Herec bude u porodu a také dostal od Petry speciální úkol!

Na jubilejní 100. díl pořadu StarDance, který Roman Vojtek tanečním číslem jako historicky první vítěz StarDance zahajoval, přišla i jeho manželka Petra, která je v osmém měsíci těhotenství. „Mohu potvrdit, že čekáme chlapečka,“ prozradila deníku Aha! Petra, která už má s Vojtkem syna Nathaniela (2).

Roman a Petra Vojtkovi

Video se připravuje ...

„Roman bude u porodu, a hlavně dostal za úkol postarat se o vaření, protože v nemocnici nebývá zrovna nejlepší jídlo,“ svěřila se. „Minule jsem to řešil tak, že jsem vykoupil všechny automaty na chodbě,“ zavzpomínal Vojtek, který tak brzo přivítá na svět svého čtvrtého potomka. S exmanželkou Terezou (42), kterou opustil před narozením druhého dítěte, má dceru Editu (13) a syna Benedikta (8).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.