Hvězda Cvičme v rytme Zuzana Mauréry: Po úspěchu zažila bídu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hvězda Cvičme v rytme Zuzana Mauréry: Po úspěchu zažila bídu!

Zuzana Mauréry cvičila ve Cvičme v rytme
Zuzana Mauréry cvičila ve Cvičme v rytme (FTV Prima, archiv Blesku)

Vzpomínáte na »Cvičme v rytme«? Když se v půlce 80. let objevily na obrazovkách tehdejší Československé televize cvičenky v upnutých trikotech, působilo to jako malá sexuální revoluce. Jednou z nich byla i slovenská herečka Zuzana Mauréry (54)!

Přestože pořad cílil hlavně na ženy, mnozí muži se na něj těšili celý den. „To byla taková první socialistická erotická relace. To šlo před Televizními novinami. Byly jsme tak spoře oděné... Psali mi i vojáci,“ zavzpomínala s potutelným úsměvem hvězda filmů Učitelka či Muž, který stál v cestě. „Na tehdejší dobu to bylo takové soft porno legálně vysílané v televizi,“ konstatovala sama Mauréry.

Chtěla být letuška

Původně přitom plánovala úplně jinou kariéru. „Otec byl sólista slovenské opery a maminka operetní zpěvačka. Já chtěla být letuškou, protože otec měl šest let angažmá v Košicích a maminka byla v Bratislavě. A tak si mě letadlem posílali z Košic do Bratislavy, když jsem byla ještě maličká. Letušky se o mě staraly, a proto jsem sama chtěla být letuškou,“ prozradila herečka v 7 pádech Honzy Dědka na Primě. „Herectví jsem šla studovat proto, abych mohla dělat dobře muzikál. Vždycky jsem stepovala, cvičila...“ vysvětlila Mauréry.

Zuzana Mauréry v 7 pádech Honzy Dědka

Video se připravuje ...

2 roky bez práce

Za titulní roli ve filmu Učitelka získala Zuzana Mauréry ocenění na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech. Namísto hory nabídek, ze kterých by si mohla vybírat, nepřišla žádná. „Dva roky jsem neměla co dělat. Prý je to tady pravidlo. Ivanka Chýlková mi říkala, že to také tak měla... Nevím, jestli si pak všichni myslí, že vás rovnou volá Hollywood nebo co. Přitom je to naopak. Tak jsem potom začala dělat dětský denní seriál,“ přiznala herečka.

Markéta Stehlíková: Bez dcery se neodvážím koupit ani ponožky, vše musí schválit

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stoura
2. 6. 2023 • 11:31

Tak to se máte čím chlubit!!

AHel
2. 6. 2023 • 08:37

Trapný komentář a vyjádření o pornu.... lidi se zbláznili!!! Obyčejné cvičení...bože můj...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.