Tvrdý střet s realitou pro Vondráčkovou: Vyděsilo mě, že... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tvrdý střet s realitou pro Vondráčkovou: Vyděsilo mě, že...

Lucie Vondráčková v pořadu Kápni Božskou v Blesku
Lucie Vondráčková v pořadu Kápni Božskou v Blesku (BleskTV)

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (43) bude už napořád spjata se světem pohádek, ve kterých od útlého mládí hrála, případně princezny alespoň dabovala. Na křtu 100 pohádek z dílny Disney ale přišla k hořkému procitnutí.

Já jsem se s Disney poprvé propojila coby dabérka asi ve dvanácti letech, kdy jsem propůjčila svůj hlas Alence z filmu Alenka v říši divů. Pak přišly písničky k filmu Rebelka a mnoho dalšího.

Lucie Vondráčková poprvé po rozvodu: Nastěhovala si chlapa do domu! A kde svlékla?

Video se připravuje ...

Dnes se ke knihám a příběhům vracím díky synům, kteří si oblíbili pohádku Ratatouille. Koukáme se rádi společně i na Disney+, kde je nespočet nádherných pohádek i filmů,“ řekla magazínu Sedmička během své účasti na velkolepé události. 

Ačkoli dorazila v trendy příčesku, který jí ubral léta, mezi hosty se cítila poněkud nepatřičně. „Trošku mě to vyděsilo, že už jsem tak stará,“ dodala se smíchem. 

Lucie Vondráčková přišla o svou chloubu! Podvod na fanoušky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
1. 6. 2023 • 22:07

Proč zde navozují dojem, že LV hrála někdy princezny v pohádkách ? Možná dabovala, ale role princezen - nevím tedy.. No srandovní je vidět, jak v každém článku v bulváru se jí lichotí nějakým zpúsobem, jako by byla ona královna Čech, nebo co.. Od narození měla movitá paní vše vyhlazené v životě, žádné větší starosti. Zábavná lehká práce, která byla spíše koníčkem - nic náročného, vysilujícího, co by ji moc vyčerpávalo. Ta neví, co je skutečné dlouhodobé trápení. Nezná těžkou dŕinu - život plný stresu a nejistoty. Nemá ponětí, jak dnes žije většina lidí. Tak by nemusela dělat ze sebe chudinku nebo obětního beránka, jak mívá ve zvyku. Přijde mi to už dost trapné.

norissk
1. 6. 2023 • 20:20

Pane bože, proč? Proč zase tahle kňoura ukňouraná? Už se to snad stalo pravidlem, že střídavě budeme číst o kňapceVondráčkové, samožerce Krainové, Kuchařové, Brzobohatým a sem tam Agáta. Trapný hnus, všechny tyhle cééélebrity, co neumí nic, jen dělat skandály a strhávat tak na sebe pozornost, alespoň takhle.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.