Seriálová pecka Vandy Hybnerové: Má největší role! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Seriálová pecka Vandy Hybnerové: Má největší role!

Vanda Hybnerová
Vanda Hybnerová (profimedia.cz)

Za celou svou dosavadní kariéru propůjčila hlas desítkám hereček, ale teď má Vanda Hybnerová (55) pořádný zářez. V novém trháku Netflixu s názvem Griselda propůjčila hlas herečce Sofíi Vergaraové (51) coby proslulé kokainové královně Griseldě Blanco (†69).

Šestidílný seriál je nyní fenoménem po celém světě. Kolumbijsko-americká herečka ztvárnila Griseldu dokonale. Je tvrdá, nekompromisní, a právě proto si dabingová režisérka Radka Přibyslavská neuměla v českém znění představit nikoho jiného než Hybnerovou.

Ta Sofíu namluvila loni na podzim ve Studiu Virtual. Teď za to herečka sklízí pochvalu jak od kolegů, tak fanoušků. „Vanda je vynikající, ten její hlas, bože... Ona tu Sofíu udělala ještě více sexy!“ shodují se fanoušci na portálu Dabingforum. „Dá se říct, že to zatím v dabingu byla má největší role,“ míní sama Hybnerová a zcela jistě poukazuje i na několik hlasových poloh, do nichž se musela položit. Prostě jí to sedlo!

Kdo byla Griselda Blanco?

Asi největší kokainová královna všech dob. Matka čtyř dětí se vyšvihla v drogovém podsvětí, kde dominovali muži, odstranila všechny své manžely, zabila stovky lidí a nashromáždila ohromující bohatství. Na přelomu 70. a 80. let ovládla obchod s kokainem v Miami, odkud ale musela prchnout před zákonem do Los Angeles, kde se nechala ze strachu před zavražděním zatknout. Následně strávila přes 20 let ve vězení. Po propuštění ji deportovali do Kolumbie, kde žila relativně klidným životem. V roce 2012 ji ale nájemní vrazi zastřelili před řeznictvím.

Seroš X: Griselda

Video se připravuje ...

Vandiny dabingové role (výběr)

2021 – Jodie Fosterová/Zapomenutý ostrov
2012 – Kathleen Turnerová/Semtex Blues
2010 – Penélope Cruzová/Sex ve městě 2
2007 – Hilary Swanková/Andělé s ocelovým hlasem
2007 – Penélope Cruzová/Nehýbej se
2006 – Zoe Saldana/Piráti z Karibiku – Prokletí Černé perly
2004 – Jennifer Lopez/Láska s rizikem
2003 – Mariah Carey/Mafiánky



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
2. 2. 2024 • 16:42

Penélope Cruzová v Sex ve městě 2 nehrála !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.