Nejlepší reklama na plavky Dolce & Gabbana? Sofia Vergara v cibuláku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nejlepší reklama na plavky Dolce & Gabbana? Sofia Vergara v cibuláku!

Bohyně, žhavá jako dvacítka, zní nejčastější reakce fanoušků.
Bohyně, žhavá jako dvacítka, zní nejčastější reakce fanoušků. (Foto Instagram)

Nejvnadnější a nejlépe placená! Má to nějakou souvislost? Původem kolumbijská herečka Soph ia Vergaraová až v padesáti letech dosáhla všeho, co cht ěla.

Je šťastně vdaná, po roli Glorie v seriálu Taková normální rodinka se o ni režiséři jen perou. Je už 6 let po sobě nejlépe placenou herečkou světa. Však jí také z každé epizody šlo v přepočtu 12 milionů korun, dalších 230 milionů jí dává každá sezona porotcování v soutěži Amerika má talent a spolu s reklamními příjmy stabilně vykazuje roční příjmy 955 až 990 milionů korun.

Herečka Sofia Vergara nezkazí žádnou srandu

Video se připravuje ...

Pro porovnání: Margot Robbieová (32) dostala za roli Barbie 287 milionů korun. Ale ani módní návrháře nenechává chladné. Naposledy po ní sáhl Dolce Gabbana a navlékl ji do jednodílných modrobílých plavek s cibulákovým vzorem.



Přečtěte si
Josef124
19. 3. 2024 • 21:13

Já jsem zkoušela už různé typy internetových reklam a žádné se mi nevyplatily tak, jak bych si představovala. Když už začaly přinášet ovoce, tak mě ale stály hodně peněz, takže výsledek nula nula nic... Chtěla bych ještě zkusit PR články přes https://www.all-the-best.eu/ , ve které vkládám velké naděje .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.