Katie Holmesová na sobě maká: Může předvádět parádní »pekáč« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Katie Holmesová na sobě maká: Může předvádět parádní »pekáč«

Katie Holmes
Katie Holmes ( Profimedia.cz)

Americká herečka Katie Holmesová (44) se během odpolední procházky po americkém New Yorku pochlubila parádně vypracovanými břišáky. Drobná kráska, která si zahrála Batmanovu milenku Rachel Dawesovou v superhrdinském filmu Christophera Nolana »Batman začíná«, oblékla malou černou sportovní podprsenku a zelené tepláky značky Alo.

Sportovní vzhled doplnila exmanželka Toma Cruise (61) a matka jeho dcery Suri (16) černými brýlemi a vlasy svázanými do volného culíku. „Cvičím čtyřikrát týdně, přičemž zásadní je pro mě pestrost, jinak se začínám nudit,“ uvedla loni pri magazín Shape.

Jaké šaty nosí Katie Holmes?

Video se připravuje ...

Střídá prý spinning, jógu, tanec či box. „Před pár lety jsem začal boxovat a nyní cvičím podle lekcí na platformě RumbleBoxing. Hraje při tom skvělá muzika, takže se i bavím a posílím i horní část těla, kterou jsem dřív zanedbávala,“ ozřejmila hrdinka Dawsonova základy její skvělé figury.

Styl Katie Holmes: Buďte jako ona!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.