Luxusní život porotců z MasterChefa: Bydlení za desítky milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Luxusní život porotců z MasterChefa: Bydlení za desítky milionů!

Porota MasterChefa
Porota MasterChefa (TV Nova, Instagram, archiv R. Kašpárka)

Jan Punčochář (42), Radek Kašpárek (40) a Přemek Forejt (34) už několik let tvoří neodmyslitelnou trojku porotců v oblíbené kuchařské show. Stala se pro ně soutěž stejně lukrativním výdělkem, jakého umí dosáhnout i svým prvotřídním kuchařským umem?

Před konkurencí jsou ve velkém předstihu a díky tomu jim na účty putují miliony. Umí je ale porotci správně investovat a dobře namnožit? Dle webu extra.cz i oni nejčastěji vkládají znásobené finanční prostředky do nákupu nemovitostí. Jan Punčochář třeba dle dostupných informací této redakce vlastní byt v porevolučním činžáku v jihozápadní části Prahy. Napůl s manželku je pak i majitelem novostavby moderní vily v blízkosti Prahy. Její pořizovací cena před šesti lety prý odpovídala zhruba čtyřem až šesti milionům korun. V současnosti to už může být z toho důvodu hravě i patnáct milionů.

Kuchaři Punčochář a Kašpárek: Co prozradili o nové sérii MasterChefa?

Video se připravuje ...

Radek Kašpárek svoji nemovitost vlastnil prý už před účastí v soutěži. Šest let má bydlet v novostavbě na jihovýchodě Prahy. Byt má výměru přes 110 metrů čtverečních a podle odhadů makléřů nestál méně než 5,5 milionu korun, dnes už  by to byl dvojnásobek. Nejmladší Forejt do nemovitosti ale zainvestoval až v době porotcování. Měl si pořídit útulný dvojpatrový dům se stodolou a rozsáhlými pozemky. Že by už kul nějaké společné plány s Evou Burešovou a pánovali nějakou soukromou Slunečnou?

Kuchaři Punčochář a Kašpárek: Co prozradili o nové sérii MasterChefa?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.