Kdo bude mít odvahu přihlásit se do MasterChef 2023?: Odměna 2,5 mega | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Kdo bude mít odvahu přihlásit se do MasterChef 2023?: Odměna 2,5 mega

Porotci (zleva) Forejt, Kašpárek a Punčochář.
Porotci (zleva) Forejt, Kašpárek a Punčochář. (Foto TV Nova, Instagram)

Na mnohem vyšší výhru se mohou těšit amatérští kuchaři v nové řadě soutěže MasterChef . TV Nova nám odtajnila novinky, na letošní ročník si pro šestnáct soutěžících připravil nové a obtížnější výzvy.

Po každé epizodě minimálně jeden z šestnácti kuchařů opustí soutěž. Porota je opět složená z našich špičkových šéfkuchařů Přemka Forejta (36), Radka Kašpárka (42) a Jana Punčocháře (44). Profesionálové prověří nejen kulinářské schopnosti soutěžících, ale i originalitu, vytrvalost a houževnatost. Mnohem větší důraz bude na použivání lokálních surovin s ohledem na životní prostředí i minimum plýtvání. „Amatérských kuchařů je strašně moc. Otázkou je, kdo se do MasterChefa přihlásí, protože ta soutěž je extrémně náročná. Kuchaři musí obětovat rodinu, čas. Je tam ale krásné lákadlo dva a půl milionu a titul MasterChef. To už stojí za to trošku riskovat,“ prozradil Punčochář.

MasterChef Česko 2022: Co se skrývá pod poklopem?

Video se připravuje ...

Ivka zase špulila zadek

Iva Sarauerová (37) absolvovala soutěž 2020 a nejvíce jí bavilo pečení dortů, které měla jako podnikatelský záměr. Sen se jí splnil, a i když tehdy soutěž nevyhrála, porotci na ni pěli ódy. Rozloučila se s nimi vyšpuleným zadečkem. Nyní se na dovolené fitnessačka Ivka vyfotila znovu v podobné póze a změnila i image z krátkých vlasů na prodloužené dlouhé háro. „Ženská bez prdele je jako týden bez neděle! Je to tak?“ napsala Ivka na sociální sítě.

Vaří celá rodina

Adam Rundus (25) může působit jako snílek, dokáže ale stát pevně nohama na zemi. Živí se totiž jako produkční v herecké agentuře. Celý život soupeří se syndromem ADHD, kvůli kterému je pro něj někdy těžké zkoordinovat aktivitu mozku a končetin. Jeho pohled na život se změnil a formoval hlavně během života na Kostarice, kde žil se svou sestrou, známou kuchařkou Kamu (33). Uvědomil si tam svou lásku k vaření a začal se zdokonalovat.

Bleskové zprávy: Nový předseda ústavního soudu a český motor v ruském dronu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.