Hvězda Agrometalu Lukáš Příkazký: DIVNÝ ÚTOK NA VLASTNÍ SERIÁL! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hvězda Agrometalu Lukáš Příkazký: DIVNÝ ÚTOK NA VLASTNÍ SERIÁL!

Lukáš Příkazký
Lukáš Příkazký (Foto Aha! – M. Pátek, FTV Prima, RWE, Vodafone, Partners, ara)

Nejeden herec by byl rád za hlavní roli v seriálu. Kromě popularity to totiž obnáší i velmi slušný honorář. O to překvapivější je reakce Lukáše Příkazkého (38) na primácký Agrometal, v němž představuje Lukyna.

Komediální seriál z prostředí divokého venkova se nesetkal s takovým přijetím, jaké asi tvůrci v čele s režisérem Snowboarďáků Karlem Janákem (52), očekávali. Na Česko-Slovenské filmové databázi (ČSFD.cz) má od diváků pouhých 27 procent.

Seroš X: Volha

Video se připravuje ...

Kámen úrazu

„Samozřejmě, když se člověk podívá na ČSFD, dostává solidně naloženo. Nicméně pořád si myslím, a shodli jsme se na tom i s Jardou Pleslem, že jsou věci, které se objeví, ale člověk si k nim najde cestu až časem. Když si to pouští znovu...,“ míní Příkazký. Kámen úrazu podle něho není ve špatném scénáři nebo režii.

Buď, a nebo...

„Dalo se to čekat, protože to bylo opravdu těžké natočit. Měli jsme na to málo dní a na to, kolik si to zasloužilo času a peněz, jsme upletli z h*vna bič, který buď zapráská, nebo ne!“ říká Lukyn bez obalu. Jako herec prý moc nezmůže. „Ve chvíli, kdy už tu práci vezmete, musíte se smířit s tím, že to buď vyjde, nebo ne...“ dodává s nádechem podivna Příkazký.

Veronika Arichteva poodhalila, jak to bude s dalšími díly seriálu O mě se neboj

Video se připravuje ...

Špatný název i čas?

Chyba prý byla i pojmenovat seriál Agrometal. „Taky jsem zaslechl kritiku, proč se to tak jmenuje, když to vůbec není o metalu. Je to takový nešťastný...“ míní Lukyn. Nechápe ani rozhodnutí nasadit tento ztřeštěný seriál, který není pro každého, do hlavního vysílacího času v sobotu. „Jsem z toho rozpačitý. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale je to nesmysl. Shodli jsme se na tom s více lidmi, kteří v tom hrají. Ty, které by to zajímalo, v tuhle dobu u televize určitě nejsou,“ neskrývá Příkazký své rozpaky.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.